torsdag 2. juli 2015

Redningsselskapet jobb

Finn din drømmejobb i dag. Vi jobber for å gjøre det tryggere å ferdes på og ved sjøen. Organisasjonens formål er å redde liv og berge verdier på sjøen. I dag finnes det fast bemannede redningsskøyter langs norskekysten. Godkjente arbeidstakere.


Redningsselskapet jobb

Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 17. Selv om temperaturen synker er det mange som skal ut på vannet med båt. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Når du handler i nettbutikken, støtter du vårt arbeid og bidrar til at vi kan redde flere liv.


I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss. Konferanser i forbindelse med jobb kan til tider bli tørre og kjedelige. Vårt splitter nye og toppmoderne konferansesenter har rom for alt fra små møter til store konferanser – og vi kan krydre dagen, og kvelden, med opplevelser du skal lete lenge etter å finne maken til.


Velkommen til et nytt og spennende konferansested. Lindmo inngår i generalsekretærens stab, og tiltrer i begynnelsen av september. Båtturister, fiskere og andre sjøfolk opplever en følelse av trygghet og lettelse når den hvite og røde redningsskøyta dukker opp.


Under ekstreme forhol i grov sjø og lumske farvann er deres slagord: Vi går ut når andre går inn. Jostein Lange Bergset er frivillig aspirant på redningsskøyta Gideon da de får det som skal være et rutineoppdrag i Tromsøysundet. I sin nye jobb skal Nordhaug arbeide både med sykkel,. Komplett oversikt over ledige stillinger - mer enn 12. Mange rekrutteringsløsninger.


Redningsselskapet jobb

Gå med i LinkedIn utan kostnad. Hvorfor jobbe i Gjensidige? RS-medlemmer får svært gode priser på forsikring. Inntil rabatt på båtforsikring. Av disse er frivillige i sjøredningskorpset, som de siste ti årene har reddet menneskeliv i våre farvann.


De har spilt en viktig rolle for å skape trygghet langs hele kysten. Dette arbeidet er uvurderlig. Redningsteamet har bragt ca 3. Jeg vil gjerne støtte denne fantastiske, livsviktige redningsaksjonen ved å starte denne kampanjen.


Redningsselskapet jobb

Jeg synes det er viktig å være med å skaffe penger til redningsskøytene. De gjør en fantastisk jobb , sier den ivrige loddselgeren som solgte lodd de tre dagene messa varte. Benjamins far Odd Inge Karlsen er aktiv medlem, og synes det er flott at sønnen er så engasjert.


I tillegg til å kunne gjøre en viktig jobb får du også et godt sosialt miljø rundt deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg