mandag 3. august 2015

Kraftvask innendørs

Fjerner effektivt fett, sot, nikotin, smuss og. Jeg skal male en trapp innendørs , som er malt tidligere. Deretter kan vanlig fremgangsmåte for maling av mur benyttes: Vask først med Jotun kraftvask.


Vis forsiktighet ved bruk av dette produktet innendørs (ha gode utluftingsmuligheter hvis du bruker det inne) og les bruksanvisningen. ERC8A Utbredt innendørs bruk av prosesshjelpemidler i åpne systemer ERC8D Utbredt utendørs bruk av prosesshjelpemidler i åpne systemer Ingen spesifikk bruk som frarådes er identifisert.

Utgitt dato Revisjonsdato. Her finner du white spirit, rødsprit, varmeolje, tennvæsle og lampeolje. Europris fører kjemikaliene du trenger. Jotun Sopp- og Algedreper benyttes til desinfeksjon av overflater. Brukes på ubehandlede, beisede og malte flater og skal ikke skylles av.


Kan brukes både ute og inne. Interiør- og eksteriørmalinger skal ha gode tekniske egenskaper som gjør at de fungerer optimalt på de områdene du har behov for å male.

Innendørs Sparkel, lim, fug og puss Tilbehør innendørs Tilbehør utendørs Utendørs Innendørs. JOTUN KRAFTVASK OG SOPPFJERNER 4L Jotun AS. Kemetyl kraftvask brukes til grovrengjøring av flater som skal males eller behandles. Jotun 2-i-kraftvask og soppfjerner inneholder effektive virkestoffer som rengjør overflaten og tar livet av sopp og alger, samtidig som den forebygger ny sopp- og algevekst.


NB: Virker korroderende på aluminium og lettmetaller. Spray på lunket vann i en fin dusj på et 2–kvm stort område med en lavtrykksprøyte. Er taket veldig fett og skittent bør du tilsette litt vaskemiddel egnet innendørs vask, ellers holder det med vann. Skrubb lett frem og tilbake på overflaten med en tak- og veggmopp godt fuktet i lunkent vann.


At det er mellom de forskjellige produsenter av kraftvask ikke er kvalitetsforskjeller vil jeg også bestride. Har testa flere, og Pingo kraftvask fra Jotun er best. Jeg har sittet på et utall av seminarer i regi, av alt fra malingsprodusenter til arbeidstilsyn, og hørt på hvordan oljebaserte produkter har blitt rakket ned på. Brukes til grovrengjøring av flater som skal males eller behandles.


Før overmaling - ikke mal soppen inne. Produktet både rengjør, samt at den dreper og hindrer sopp og alger å gro på veggen. Når du maler, så kan du være trygg på at sopp og alger ikke gror gjennom den nye malingsfilmen.

Muggsopp finnes overalt, så vel innendørs som utendørs. De fleste muggsopparter en vanligvis finner, er i normalt forekommende omfang ikke farlige for friske personer. Det er likevel slik, at hvis man utsattes for mye muggsopp over ti kan det påvirke helsen.


Innendørs gulvsåpe til behandling og til rengjøring av tre og parkettgulv. Benyttes ofte til etterbehandling av lutede flater. Etterskyll godt med rent vann, og mattslip døren når den er tørr. Husk å avstøv døren før du begynner å male. Rengjøring Rengjøring av bolig etter renoveringsarbeid innendørs , stue,.


Jordan, Jotun, Lilleborg, Maxbo. For grunning for innendørs vegger finnes det er par forskjellige utgaver. Voksbehandlede overflater rengjøres grundig med.


Kraftvask er basert på lut mens Husvask er grønnsåpebasert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg