tirsdag 1. september 2015

Dragerytterne drager

Vikingene på Borkøy har lært seg å trene opp drager , men å venne seg til å bo med dem tar tid! Dragerytterne fra Borkøy. Det er fire, og hver av dem er unik på sin egen måte. Bestemme hvem du ønsker å temme den første og traff veien.


En av dragene kan spyr flammer, andre bare å rulle på bakken, kan tritium fly, og den fjerde liv på dypt vann. Det å fly drage er en klassisk aktivitet man bedriver i parken, like morsomt uansett hvor gammel du er eller føler deg.

Amerikansk animasjonsserie. En fallskjermdrage er en flyvende drage som, istedenfor den klassiske konstruksjonen med pinner, har et mer fallskjermlignende design som holder den flygende. Det begyndte med et usandsynligt venskab mellem en ung viking og en frygtindgydende natskygge- drage.


Hikken og Tannlaus må stå sammen for å beskytte det de tror på, og innser at kun sammen har de styrken til å endre fremtiden for både drager og mennesker. Sammen er de det perfekte par! Hikke og Tandløs er holdkammerater, bedste venner og altid klar til eventyr. Programmet er dessverre ikke.


Vi kan hyres til alle. Du får mer magi, mer spenning, og enda flere drager i det Fædrelandsvennen omtaler som høydepunktet i serien.

DreamWorks flyr rett hjem med denne! Slå i stykker dragen så snacks eller godteri spruter ut, og ikke ild. Still barna i rekke og bruk et kosteskaft eller en trepinne, og la barna slå ett slag hver.


Bersærkø er blevet et fredeligt sted at bo, hvor mennesker og drager lever i harmoni med hinanden. Men da Hikke og hans venner er begyndt at redde drager fra andre vikinger, er øen blevet overbefolket. Dagen efter skal Hikke op til sin endelige eksamen, hvor han skal dræbe en drage. Han prøver at vise landsbyen, at drager ikke er deres fjender, men Havblik slår sin hammer ind i en jernstang, som får dragen til at angribe. Dette hører Tandløs, som kommer Hikke til undsætning, men bliver fanget af vikingerne.


Hikken, Tannlaus og dragerytterne svever mot ukjent terreng fjernt fra Borkøy og oppdager det mystiske drageøyet, fylt med hemmeligheter fra oldtiden som tar dem med til nye land med drager aldri skuet med det blotte øyet. Den populære animasjonsserien om dragerytterne fra Borkøy viser livet til vikingen Hikken og gruppen hans som lærer seg å temme tøffe drager. Nå finner du flere kule lekesett og figurer fra serien hos oss til extra gode priser.


En virkelig stilig dragerytterne plastduk som måler 1x 180cm og står perfekt til alle våre andre effekter til dragerytterne barnebursdag. Duken er av plast, og tåler både brus, gele, kakerester og annet bursdagssnacks :) Når barna er ferdige rundt bursdagsbordet, og leken er i gang rydder du opp på et blunk! Serienytts premierekalender gir deg svaret på når serier, filmer og programmer har premiere på TV og strømming. Denne flotte 5cm lange dragefiguren er perfekt for å leke og gjenskape de.


Med disse Hikkens pappmaskene blir det stor stas rundt bursdagsbordet, når alle barna har på hver sin. Det er strikk til å ha rundt hodet og disse maskene er for de barna som kanskje har blitt litt for store for bursdagshatter. Ny norsk Netflix-original, en nordmann som Hamilton på Viaplay og en Westworld-stjerne i ny norsk TV 2-serie er.


Birds of Prey er en kommende amerikansk superheltfilm basert på DC Comics-teamet Birds of Prey.

Den er ment å være den åttende filmen i DC Extended. Fargeleggingsark til print. Tegninger til utskrift. Skurken Grimmel er ikke bare lumsk og slem, men han har også en skummel drage på sin side: Dødsgriper.


Denne onde dragen er kjent som en dragedreper og den er veldig farlig. Settet inneholder Playmobil-figur, drage og tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg