torsdag 3. desember 2015

Godlukt til badet

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Automatisk tannkremdispenser gir deg riktig mengde tannkrem hver gang! Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på Min side oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv. Jeg vil også ha godlukt på do, men til nå har samtlige varianter som jeg har prøvd luktet sånn krampeaktig skjule naturlige lukter på en ikke spesielt heldig måte.


Så jeg sniker i tråden for tips.

Og når man vasker, lukter det jo bare godt samme dagen. Jeg gidder ikke å rundvaske doen hver dag, altså. Sprer godlukt i bilen. Godlukten kan slås av eller settes på ved behov.


Festes enkelt med klips. Noen som har tips til godlukt til badet ? Miljøvennlig ønsker jeg, de sitrus-spay`ene er ikke bra for oss, men jeg har ikke funnet alternativ enda. Vask klær med vaskemiddel som lukter godt.

Det vil spre seg i hele huset. Mal kaffebønnene selv. Det også en fin måte å spre god lukt. Hvis du vil ha skikkelig godlukt i huset er det lite som slår duften av nystekte boller eller lignende. Er du av dem som ikke orker å bruke badet hvis noen har vært der før deg og det henger igjen vond lukt?


Glem fyrstikker, Klorin og åpning av vinduer. Nå kan den moderne teknologien sørge for både rengjøring av toalettet og en befriende godlukt på badet etter bruk. Tilfør litt glamour på badet med elementer fra stuen. Litt skimmer og stas kan tas inn på badet i form av en lysekrone.


En flott sølvbolle til oppbevaring av småting eller potteskjuler til en orkidé. Boksen du bruker kan være alt fra en fyrstikkeske til et skrin i tre eller metall. Stikk noen hull i boksen med sylen, slk at duften kan komme ut. Dekorer med maling, perler eller noe annet og fyll den med godlukt på samme måte som duftposen. Om du bruker en metallboks kan du også helle litt duftolje direkte i boksen.


Jeg kjøpte en slik greie som man har i toalettet, en blå gele greie som man fester oppi toalettet, men syntes det luktet så fælt at jeg måtte bare fjerne hele greia, hele badet stinker nå synes jeg. Men det fikk meg til å tenke på at det hadde vært kjekt med en duft på badet , bare en svak duft. Finnes noe slikt i butikker?


Du bruker jo mye penger på at badet skal være fint, og noe av tiden vegrer du deg for å gå inn der fordi noen har vært der før deg, sier Wenche Sydhagen hos Geberit.

Da er det godt å vite at redningen er nær. Nå kan du slippe duftspray på sprayboks og kunstig god-lukt som stinker kjemikalier over hele huset. Tiden er forbi for de store, stygge godluktbeholderne på badet. Eller det bør være det når det finnes mange gode alternativer.


Jeg har sett på et par fine, også de med duftpinner som stikker opp av beholderen. Ta deg råd til noen skikkelige spa-produkter når du først skal lage spa. Ansiktsmaske, peeling, hårkur, kjøp det beste du har råd til , og gjem supermarkedproduktene til den travle hverdagen. En deilig myk badekåpe er tingen å ta på seg når du skal nye ditt eget selskap på badet i noen deilige timer. Vaskerommet lå kronglete til i den gamle planløsningen, men har nå blitt tilføyd på det nye badet på hele ni kvadratmeter.


Det gamle badet hadde en gammel og upraktisk planløsning med et lite bad og et tilhørende toalettrom. To små rom ble til et kombinert bad og vaskerom. La oss snakke om godlukt for underlivet! Dette trodde du kanskje at jeg aldri kom til å skrive om på bloggen, men altså, disse produktene er rett og slett helt fantastiske!


Luftfriskere til badet , og allergi innlegg 23. Fjerne røyklukt på badet innlegg 8. Blomster med duft er også en fin måte å få ekstra god lukt i huset. Flere resultater fra forum. Mange opplever at det kan lukte vondt fra sluket på badet eller. Vi har så mange fine produkter til badet , kropp og velvære.


Organiske elementer gir liv til baderommet. Når du tar inn steiner, pinner, kvister og bla vil rommet føles rolig og fredfullt. På et større bad får du kanskje plass til noen grønne planter, ellers fungerer det fint med noe mindre i en vase – kanskje noe tørket, så du slipper å tenke på at du må fylle på vann. Flombelysning à la intensivavdelingen på et sykehus er vi helt ferdige med.


Nå er det stadig mer populært med pendelbelysning samt lamper i grupper. Det gir assosiasjoner til eksklusive spa, og med noen duftpinner som gir godlukt er ikke badet lenger kun et bruksrom. Produkter som er naturlige, med herlige dufter og som i tillegg passer fint inn på badet.


De fleste årsakene til vond lukt på badet er enkle å rette opp i – vi bare er late eller for uoppmerksomme til å gjøre det. Lukter det mye og hvilken duft har du? Skulle gjerne hatt litt godlukt på badet , men det er veldig lite så jeg er redd det.


Det er også viktig å tenke på at vond lukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg