onsdag 1. juni 2016

Retro interiør butikk

Amerikanske Diner møbler og retro interiør. Utopia Retro Modern - Oslo. Den beste kolleksjonen av vintage i byen, drevet av en entusiastisk italiener med nese for Scandinavian Design og italienske lamper. Butikken i Kirkeveien er bare toppen av isfjellet. Eske Design og Interiør i pilestredet er en favoritt.


Vi har ett stort utvalg retro møbler og interiør til salgs.

Vi driver med kjøp og salg av blant annet retro møbler. Ta kontakt om du har noe å selge eller om du lurer på pris på noe av bildene. Våre møbler kommer i et begrenset antall slik at de kan bidra til et unikt preg i ethvert hjem.


Vi har i tillegg møbler og interiør fra Bloomingville, Nordal og matter fra Pappelina. Norsk interiørbutikk på nett. Håndplukket utvalg av interiør og designmøbler. Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, i blant annet teak, pallisander og eik. Alt av Skandinavisk design i spesielt fra denne perioden er av interesse når det gjelder både kjøp og salg.


Våre butikklokaler er fullt opp med retro møbler og kun en liten del av dette har vi utstilt på nettsiden vår.

Ting har interiørbutikker i Stavanger, Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. Ting er en interiørbutikk hvor du ikke bare finner artige tips til interiør , men også et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting til alle anledninger. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag! Finn laveste nettpris her.


Fantastisk inspirerende butik med skønne ansatte, altid. Dette retro spisebord er designet efter et sikker og stilfuld design, og som også gør dette bord moderne i mange år frem. Solstrand interiør Bergen sentrum. I nettbutikken dansk design. Utviklet av Susoft AS.


Hos Ting finner du fine ting til badet, kjøkkenet og andre steder i hjemmet. Bestill i nettbutikken eller besøk din nærmeste Ting- butikk. Retro buss med julepynt Dekorativ og nostalgisk folkevogn buss med julepynt. Laget i metall og retro stil.


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Nettbutikk med mye personlighet! Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING, Anne Black, Sofie Børsting, Iris.


Få siste nytt fra oss.

Legg igjen din epost adresse, og du vil alltid være oppdatert på våre nyheter og kampanjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg