fredag 2. desember 2016

Telys test

For vår test viser at kvaliteten varierer overraskende mye. Vi er veldig glade for at Jubla telys kommer så godt ut i testen. Jubla telys produseres av 1prosent stearin, som er et ikke-raffinert produkt og dermed mer bærekraftig enn telys laget av parafin, uttaler Mathisen til Dinside - og legger til at du dermed kan både skape hygge og redde kloden bittelitt samtidig.


Men vår test er ikke bare visuell. Vi tok også med lysene til biolog og daglig leder Kolbjørn Mohn Jenssen ved Mycoteam, som skal teste hvor mye lysene forurenser.

Han er klar på hva som er viktige egenskaper for at et telys skal brenne rent. Hjemme er det en stor fordel av lyset soter minst mulig. VGs test avslører hvilke telys som er mest brannsikre, hvor mange farlige sotpartikler de avgir og hvor lenge de brenner. Billig- telys best i test Glem gass-lighteren.


Telys i plastkopper smeltet Fem grunner til å velge batterilys Nå får du refill til. DinSide har kjøpt inn og testet ut telys fra syv forskjellige butikker, for å finne ut hvilke som brenner lengst. Vår lille førjulstest viser at prisen på lysene spiller inn, men det var likevel ikke de billigste telysene som kom dårligst ut.

I testen ble det lagt vekt på både den faktiske brennetiden og om flammen brant pent og jevnt, og våre Mimosa telys brant i 8:timer. I vår test greier alle unntatt ett dette: Lyset fra Ikea oppnår testens dårligste resultat, med en brenntid på timer og minutter. Men selv om Ikea har den korteste brenntiden, er det likevel dette lyset som gir deg mest lys for pengene: Ikea tar kroner for 1telys , noe som gir en pris på 0kroner per brenntime. TV hjelper deg tester hvilke telys som er best.


TV Sumo: Hvilke delikatesser finnes i Oslo-området? Truls og Eyvind er i Oslo, og det er tid for tentamen. Da TVHjelper Deg utførte sin telys-test 23. Nilles Mimosa telys med plastkopp som gikk av med seieren. Lysene ble satt i et trekkfritt rom med lik avstan og to lys fra hver pakke ble testet.


Jeg kjøper som regel i butikken der jeg handler, og det er som oftest Kiwi. De har to forskjellige typer telys. Husker ikke navnet på det ene. First Price, og de er elendige!


Takk for bra tips om best i test - telys. TELYS KLAR KOPP 50PK HVIT 8h.

Du kan også sammenligne priser på produktene som er testet. Vi har mye flott på nille. Klassiske og stemningsfulle hvite telys fra Vie Home. Nordens største utvalg! Vie Home fra Europris er telysene som brenner renest, lengst og penest.


Med andre or et godt valg for deg som bruker mye telys. Testen viser at ved sammenstilling så er det stor fare for overtenning for enkelte telys , samtidig som det motsatte skjer for andre lys som drukner i voks og nesten slukker, sier Adolfsen. Stor eske med telys.


Han tente på telys som stod tett flere ganger. Det resulterte ikke i overtenning hver gang. Det varierte også hvor lang tid det tok. Sjekk priser på test timer telys. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp test timer telys billig i nettbutikkene. Så det er rett og slett guiden: Kos deg med telys , løsne veken når den er ferdig og lever telyset i nærmeste glass- og metallbeholder. Tenk så hyggelig det hadde vært. Når du blåser ut ett telys frigjøres det 350. Det kan gå på helsen løs, ifølge FHI.


Best i test på TVHjelper Deg! En selvfølge i glass-lysestaker ;. To vakre og dekorative lys med flammeeffekt som på et vanlig lys. Styres enkelt med fjernkontroll og drives med tre AAA-batterier hver (ikke inkl.). I korte perioder skaper alle lystypene, bortsett fra telys med plast, så dårlig inneklima at det er på linje med svært forurensede byer.


Det er overraskende høye nivåer. TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg