mandag 23. januar 2017

Skinnfarging

Skinnfarging

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kompatible blekkpatroner og originale blekkpatroner som er 1 kompatible med din skriver. Vi har et enormt utvalg av blekk og toner på lager i Norge til enhver tid. Vi selger skinnmidler til å reparere og farge skinn, rense og rengjøre skinn.


Også midler til å pleie, beskytte og behandle skinn. Her kan du handle midler til. Alle typer skinn trenger regelmessig pleie og vedlikehold. Vi i Oslo-Skinnspesialisten AS tilbyr farging og restaurering av skinn som er falmet eller har deler hvor fargen er slitt vekk. Skinnfarging og reparasjon av skinn.


Vi behandler disse slitte områdene samt farger skinnet på nytt så bilen blir som ny! Dette kan vi fikse for deg! Har du slitte eller stygge skinnseter?


Reparasjon og flekklakkering av skinnseter er gjort på kort tid og vil bli i eksakt samme farge som interiøret ellers. Kokstad Bilpleie Service As bruker det anerkjente skinnpleiemerket Dynamix. Produktene våre produseres av Lederzentrum GmbH, et selskap med lang fartstid i både bil- og møbelindustrien. Vi ønsker å tilby produkter som er enkle i bruk, og. Priser på farge til skinn finner du her.


Midler til reparasjon av skinninteriør og skinnseter i bil er også her. I tillegg har vi det du behøver til skinnsofa. Lærfarge dekker over alt av narvsverte, oil dyes, hi-liters, leather stains og øvrige stains. Slik farger du opp slitt og ødelagt skinn selv. Enkelt, trygt og varig.


Skinnfarging

Produkter vi anbefaler. Vi benytter verdens mest anerkjente merke skinnfarging og skinnreparasjoner. Jeg søkte etter dette temaet, men fant bare et par korte tråder med lite info. Er det noen som kjenner til hvor man får tak i skinnfarge?


Etter request så lager jeg en liten guide som viser hvordan man enkelt kan friske opp slitt skinn. Produktene som ble brukt på dette interiøret: Swissvax Leather. Jeg vurderer å farge sitteputen i bilen ettersom den begynner å få noen misfarginger. Leatherlab 2ml skinnfarge til dine Bmw skinnseter.


Jeg har sett at Swissvax tilbyr skinnfarge, men at dette må bestilles. Vi utfører understellsbehandling, sandblåsing, polering, dropoff, lakk- og skinnreparasjoner. Lakkrens, polering og motorvask i Hallingdal Førsteklasses polering!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg