fredag 1. september 2017

Smarte løsninger liten hybel

Her vil vi ha smarte oppbevaringsløsninger, møbler som tar liten plass og detaljer som sikrer et godt førsteinntrykk. Med noen enkle og kreative løsninger får du plass til overraskende mye på overraskende liten plass – uten at det trenger å gå nevneverdig ut over hverken komfort eller estetikk. I samarbeid med daglig leder Hilde Kristine Hugsand i Intro Interiørdesign, har vi satt sammen denne guiden som viser deg hvordan du best utnytter plassen på hybelen. I en liten hybel på Slependen bor ukespendleren Benedicte Rosenberg (22).


På kvadratmeter har hun både kjøkken, ba soverom og tv-krok. Ved bruk av smarte romløsninger utnyttes plassen godt, og hybelen virker romslig.

Jeg synes det er veldig god plass når det bare er jeg som bor her. Jeg leier en 25m² hybel og ønsker gjerne tips til hvordan innrede en så liten plass på en mest fornuftig måte og andre forslag til gode løsninger. Hybelen består av en gang med skap innebygd i veggen, et bad der det ikke er plass til annet enn det som står fast der (toalett, vask og dusj) og komb. Smarte møbler til kjøkkenet. Invester i møbler som er løftet fra gulvet med enkle, slanke ben.


Det er også lurt å velge møbler som er lette å flytte rundt på hvis du trenger å gjøre forandringer. Finn deg noen smarte løsninger som gjør at du kan “rydde” litt mer plass innimellom. Lag ditt eget preg på ditt lille hjem, selv om du bare skal bo der midlertidig.

Det blir så mye hyggeligere og koseligere da. Om man bor på en liten hybel er det vanskelig å innrede både spisestue og kjøkken, men i stedet kan du satse på en kombinasjon. Et rom utstyrt med minikjøkken og møbler som kan utvides i form av et fleksibelt bord og stoler som kan legges sammen og stables.


La stablestolene gjøre det de er laget for, og inviter til selskap. Camilla Strøm (30) har hatt leiligheten på St. Hanshaugen i Oslo i sju år.


At den bare gir kvadratmeter boplass gjør ikke så mye når man bor alene og man i tillegg har innredet med smarte løsningen og er forsiktig med hva man slipper inn av møbler og interiør. Det sier seg selv at for mange ting i en liten leilighet ikke fungerer. Dersom man ikke er tilkoblet strøm, kan et Dometic gasskjøleskap på enten eller 1liter være løsningen. Min hybel : tips og smarte løsninger på lite plass.


Har du en liten bolig, kan du leve smart og godt. Slik bor du smart på liten plass. Enkle løsninger – prangende møbler tar visuelt sett mer plass.


Gjør mest mulig ut av den med designduoen JOPIAs smarte løsning med plassbesparende møbler fra IKEA. Med smarte løsninger har Nina Tolstrup fått alt hun trenger på liten plass, og den unike utsikten er synlig fra hele hytta. Arkitekten har pusset opp den smale leiligheten med smarte løsninger , en rustikk mursteinsvegg og gjennomgående bruk av betong og tre.


Her er møbler til små leiligheter og til deg med liten plass. Caroline og Christian innredet en gammel leilighet i ung og trendy stil med egenkomponerte løsninger.

SIDE2): Å innrede en hybel , eller liten leilighet, er en kunst. Man holder det ryddig på liten plass ved å ha smarte oppbevaringsløsninger, som skuffer og skap. Omvisning i hjemmet: trivsel på liten plass. Men selv om plassen er liten er det mye du selv kan gjøre for å få mer ut av hybelen. Utnytt den plassen du har.


Bruk hver tomme under, over, inne i, bak, i ett hjørne, mellom. Det finnes alltid plass til en knagg, en hylle eller andre smarte løsninger på eller bak en dør, råder Trude Pleym, spesialist i interiørdesign for IKEA. Takhøyde hjelper når man skal lage en fullt beboelig leilighet på kvadratmeter.


Her er møbler til små leiligheter og til deg med liten plass. Liten plass krever smarte møbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg