tirsdag 12. desember 2017

Bygge utekjøkken

Bygg ditt eget utekjøkken. Du kan fint bygge et utekjøkken selv. Når solen skinner og været er varmt, blir det fart i grillen og matlagingen flyttes utendørs.


Da er det kjekt å ha et utekjøkken med praktiske løsninger til matlaging under åpen himmel. Betongbenkeplaten er 2x cm.

Lang- og kortsidene er bygget med rupanel, x mm. Et utekjøkken er greit å ha som ­supplement til grillen – nå kan du lage hele måltidet utendørs. Vi vet hva du trenger av materialer og verktøy, og viser deg hvordan du gjør det steg for steg. Skal du bygge utekjøkken ? Lær hvordan du lager benkeplate med hobbybetong – helt selv. Blant våre varemerker finner du SunstoneMetal som er spesialister på utekjøkken.


Myoutdoorkitchen - frittstående utekjøkken. Helhetlige frittstående utekjøkken med rustfri finish fra myoutdoorkitchen.

Sålen ble støpt med armering. Her finnes det en pakke for alle. La såla hvile noen dager før du begynner å bygge. Obs: ikke sett blomsterbed på såle pga manglende drenering.


Mål såle: meter langs husvegg og meter levegg (kjøkken). Dybde tilpasset hvitevarer. Etter å ha jobbet med grunnarbeid blir det å bygge med Herregård gøy. Har du grill og kanskje en utepeis kan du ved å skaffe deg kjøkkenbenk, kanskje bygge én eller flere vegger – som beskytter mot vær og vind og som samtidig gir muligheter for oppheng og andre lagringsmuligheter. Selv liker jeg å ha grillen sentralt og med benker rundt meg, forteller Nykvist.


Bålpanne eller grill? Jeg har vært innom forskjellige kjøkkenleverandører og stenleverandører for å finne den perfekte benkeplaten. Her har jeg blitt anbefalt alt fra marmor, kompositt stein, kompaktlaminat plast osv. Sammenlign pris med oss! Det finnes mye å tenke på og vurdere når du bygger et utekjøkken.


Uansett om du bygger kjøkkenet fra grunnen av eller velger en mobil. Med et utekjøkken blir grillen et mer permanent og stødig innslag i hagebildet - ikke noe du må lete frem eller flytte på når du skal bruke den. Tips og råd for selvbyggeren.

Morten Hofstad viser deg hvor enkelt du kan bygge ditt eget utekjøkken. På under timer er utekjøkkenet ferdig. Er du litt nevenyttig, er det ikke noen stor utfordring å bygge ditt eget utekjøkken.


Hvis du for eksempel har en gammel kjøkkenbenk med vask som ikke brukes lenger, kan denne monteres opp i tilknytning til grillen. For den som foretrekker å grille fungerer bordet like godt som utekjøkken. Dancook fører utekjøkken som bygger på denne danske tradisjonen ved å lage mat i det fri. De har komplette utekjøkken for deg som foretrekker det, men også forskjellige deler for deg som ønsker å bygge et selv. Oppfordrer til samarbeid.


Det er ikke bare i Norge at utekjøkken er en økende trend. Jeg ville ha enkelte ting skjult i utekjøkkenet hvor jeg kunne oppbevare briketter og grillutstyr. Det løste jeg ved å bygge en dør.


Den ble festet mot stammen med en enkel metallhengesel slik at den enkelt kan fjernes for å komme lettere til. For enklest tilgang til det viktigste grillutstyret valgte jeg å ha en åpen del, dvs uten dør. En spennende nyhet på årets hagemesse på Lillestrøm var OFYR-grillen, med et design som gjør at den fort kan bli grillfestens midtpunkt.


Mange ønsker seg italiensk pizzaovn eller grill med god benkeplass og en liten vask. Utekjøkken og selvdyrking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg