torsdag 2. august 2018

Bilderamme glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Bilderamme glass

Dekorer med detaljer fra Jotex. Refleksfritt glass er behandlet for at motivet i din ramme ikke skal forsvinne bak refleksjoner av for eksempel lamper eller dagslys. Det sistnevnte er veldig populært blant våre kunder!


Hvilket rammemateriale du skal velge er selvfølgelig en smakssak. Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. Eichholtz Taylor Frame Silver.


Bilderamme glass

Kanskje du liker å ta panoramabilder? Eller kvadratiske bilder? Det betyr ikke at du må gi opp håpet om å en gang få bildene i glass og ramme.


Løsningen er å bestille ramme med dine egne mål. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18. Vi knipser bilder hele tiden.


Bilderamme glass

Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi ønsker deg velkommen til vår butikk i Ålesund sentrum. Kunstplakater kan bestilles fra våre innholdsrike kataloger.


You name it - we frame it! En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Dette skaper et flott og kreativt uttrykk. Vi leverer og monterer til det profesjonelle, det.


I barokken, er rammen ofte oval, utsmykket og flyttet. Mange riktig flotte bilder følger ikke standardmål og passer derfor ikke i en standardramme. De nyklassiske rammene er ofte dekorert med stiliserte palmer som motiver. De fleste typer glass inneholder flere ting som over tid vil skade bildet, og det er derfor viktig med en kartong som skaper avstand mellom glasset og bildet.


Digitale fotorammer er bilderammer som lar deg overføre bildene dine digitalt, for enkel deling med andre. Se vårt utvalg av digitale fotorammer hos Elkjøp. Som standard rammer vi inn bilder med vanlig glass. Dette glasset kalles float glass og blir av mange kalt grønt glass. For kunstverk som skal henge i rom hvor det ikke får direkte sollys på seg vil det vanlige glasset være godt nok til å beskytte ditt kunstverk.


På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her.


Både glass , bakpapp og passepartoutkartong leveres i større enheter, så det har liten hensikt å sette i gang dersom man ikke skal ramme inn ganske mye. For et mer avgrenset behov kan man med fordel vurdere å kjøpe inn ferdig skåret glass fra et rammeverkste sammen med det man trenger av papp på 90x1som man da tilskjærer selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg