mandag 1. april 2019

Hole design kjøkken

Hole design kjøkken

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet. Gode køkkenløsninger som passer til alle rom og budsjetter.


Eksklusive kjøkken som skaper glede i hjemmet. Finn dit nye kjøkken her! Skapt med hendene, hodet og hjertet. Holedesign tilbyr kjøkken , bad og garderobeløsninger. Kjøkken og garderobe.


Tanken var å skape varme i lokalene med massivt. Design kjøkkenet AS står for kvalitet og tilbyr meget gode priser i forskjellige kvalitetsnivåer. Vi tilbyr gratis oppmåling og hjemmebesøk. Du designer ditt kjøkken ved å velge én av kjøkkeninnredningene som vises som små bilder nederst i designprogrammet. Når kjøkkenet er valgt, kan du enkelt endre farger og materialer ved å klikke på blyantene.


Trenger kjøkkenet ditt å skiftes ut? Da finner du mye inspirasjon her. Hos DESIGNA har vi nemlig et kjempeutvalg av lekre kvalitetskjøkken i dansk design , og mye mer for enhver smak – uansett om du vil ha farger, klassisk hvitt eller eksklusive løsninger i tre. Med et tegneprogram blir det lettere enn noensinne å skape det kjøkkenet du alltid har ønsket deg.


Tegneprogrammet lar deg måle opp, plassere, flytte på og endre kjøkkenet ditt akkurat slik du ønsker. Du kan også tilpasse farger og stil, slik at sluttresultatet blir slik du hadde sett for deg. Nytt og forbedret tegneverktøy kommer snart! Vi holder til på Tyristrand i Ringerike.


Hole design kjøkken

Moduler av høy kvalitet i godt design. Vi selger rammene om det gode hverdagslivet. For i dag er kjøkkenet ikke bare et rom for matlaging som det en gang var. Så et DESIGNA- kjøkken vil nesten alltid inneholde særlige detaljer som vi sammen skaper ut fra deres helt spesielle ønsker.


Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Det er der oppgaven vår ligger. Hvert eneste kjøkken og bad som blir levert fra oss, er unikt og spesielt tilpasset hver enkelt kunde. Når man kommer inn i et SK- Design rom skal det oppleves som eksklusivt, komplett og unikt – og det til en fornuftig pris. Fra vårt første møte til ferdigstilt kjøkken skal du som kunde oppleve en god.


Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. JKE lager kjøkken i alle prisklasser, og det korte svaret er at det koster fra ca. Det litt lengre svaret handler om hvor stort kjøkkenet ditt er, hva du prioriterer av innredning i skap, benkeplate og hvitevarer – og om du vil få kjøkkenet ditt montert eller gjøre det selv.


Innred kjøkkenet etter dine ønsker og behov Når du har tegnet kjøkkenet ditt setter du inn kjøkkenskap, benkeplate og tilbehør fra vår katalog slik at du får kjøkkenet akkurat slik du selv ønsker det. Krydre tegningen med interiør som spisebor hyller og tepper for å gjøre tegningen enda mer personlig. Alt av moderne kjøkken fra Schmidt er utformet med finesse, spissfindighet og lekre detaljer, fra topp til bunn, og det spares verken på kvalitet eller funksjonalitet. Design Styler er et visualiseringsprogram som hjelper deg med å finne helt riktige farger og materialer til ditt kjøkken. Det brede kjøkkenutvalget vårt gir deg et utall kombinasjonsmuligheter, slik at du kan sette sammen et kjøkken med en moderne design som passer perfekt til deg og hjemmet ditt.


Hole design kjøkken

La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Et elegant kjøkken hvor de perfekte og rette linjene i designet skaper et helt eget særpreg. Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg