mandag 2. september 2019

Lakk kode registreringsnummer

Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Lakk kode registreringsnummer

Hvordan nettsider kan jeg finne ut hvilke fargekode på det er på en bil ved bruk av regne. Eller chassinummeret? Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv.


Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen. Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering. For å kunne lage lakk til din bil må vi ha lakkoden. Koden står i de fleste biler, men står på forskjellige steder alt etter produsent, modell og årgang.


Delelageret hos din lokale forhandler kan også gi deg koden ut fra bilens registreringsnummer. På de fleste fargene er det nyanser. Under vil du se bilder av hvordan lakk koden til Volkswagen ser ut og på hvilken plass den som oftest er plassert i hver enkelt type. Falmet lakk eller annen nyanse på fargen enn resten av.


Det ser ikke ut til at vi finner denne bilen. Prøv å legg inn FINN- kode eller registreringsnummer på nytt. Står også litt om hvor på bilen lakk koden er plassert. K lakk til troktorer og industri, blandes også i RAL koder ! Blir snart tilgjengelig i nettbutikken! Hvis du trenger det NÅ så er det bare og ringe og bestille.


Lakk - koder på biler. Mange leter etter karosserideler i samme lakkfarge som det de har, for å slippe å måtte lakke om. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Vi blander lakk til din bil etter fargekode. Vi selger spraybokser 400ml og flekklakk 12ml. Husk å skrive lakk kode og bilmerke i kommentarfeltet i handlekurven.


Xsc koden er koden lakk verkstedene osv. Bokstaven (X) er som regel fargen mens tallet (2) har med produksjons året å gjøre. Men som sagt så står også navnet på fargen under panseret.


Gjennom å bruke siden godkjenner du dette. Bilmaling og lakk som fjerner spor etter steinsprut og holder bilen pen og pyntelig i lang tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg