onsdag 12. mai 2021

Zip markise campingvogn

Zip markise campingvogn

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Vi viser deg hvilke forhandlere som er autorisert av Norges Caravanbransjeforbund. Alltid stort utvalg og god service.


Zip markise campingvogn

Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Markise til bobiler og campingvogner. Den smarte Fiamma zip posemarkise brettes lett ut og gir en skyggefull plass ved campingvognen. Med en Fiamma markise kan du nyte den friske luft, uten å frykte solens stråler eller regn.


Fiamma posemarkiser er et enkelt og håndtérbar. Bobilmarkise og caravanmarkiser. Her finner du markiser til bobil, markise til campingvogn samt utstyr til disse. Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping,.


En markise er løsningen for dem, som vil ha skygge for sol og regn uten vanskeligheter, da en markise typisk i forveien er montert på campingvognen eller bobilen. Enkel og robust til campingvogner. Lett å montere i teltskinnen på campingvognen. Vanntett trekk av PVC, med glidelås og innebygde fester.


Stengene legges i rullen, og hele markisen kan sitte på campingvognen ved transport etter at den er rullet sammen i trekket. Etter selve montering i teltskinnen på vognen, tar det om lag sekunder å fullstendig rullen den ut og er. Når du camperer i sommervarmen giver en markise til campingvognen , den nødvendige skygge for solen. Hos os finder du markiser, posemarkiser og solsejl til campingvogn fra bl. Fiamme og DWT, som producerer kvalitets produkter.


Zip markise campingvogn

Bestil dit camping solsejl online til en god pris. Se også vores kæmpe udvalg af camping udstyr. Derfor kan det være nødvendigt at søge skygge, men man gider ikke sidde inde i sin campingvogn hele dagen, bare for at få en smule skygge. Derfor bør man købe sig en markise , der kan sættes op, så den sidder fast på campingvognen udenfor, således at man kan sidde og nyde dagen udenfor, mens man sidder i skyggen af sin markise.


Her får du markise , front- og sidevegger som festes i hverandre med solide glidelåser som er vind- og vanntette. Det er enkelt å montere alle veggene siden de nødvendige delene følger med. Velg om du vil ha døren på venstre eller høyre. Zip markise er flotte greier det, så lenge du får ha den i fred. DU må passe på å smørre glidelåser godt, disse går uvanlig treigt når markisa er ny.


Zip markise campingvogn

Det kan og være veldig tungt å få stengene i lås når den er ny. Dette er jo bare pga det er nytt og det ikke har fått strekt seg skikkelig enda. Southdowns Motorhomes presents Fiamma Installation of Caravanstore ZIP guided installation. Selger en stor og pen terrasse markise da vi har bygd tak over terrassen har vi ikke lenger behov for den. Pent brukt, kun noe jordslag på pynteborden (se bilde 2) dette burde være enkelt å fjerne også en maling flekk oppå (se bilde 3).


Målene 4og 3betegner hvor lang posen er, ikke hvor lang selve markisen er. Disse målene står oppgitt i brosjyra, du må bare finne dem. Velvillig fikk vi byttet til en 4hos butikken vår AutoCaravan i Porsgrunn Tre sesonger hadde vi vår Zip , men valgte den da bort. Produkter til en aktiv fritid eller friluftsliv på land og vann.


Campingvogn og campingbil. Da vi første gang rullede markisen ud synes jeg egentlig at det var et godt køb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg