tirsdag 1. mars 2016

Gant sengetøy egyptisk bomull

Gant sengetøy egyptisk bomull

Kvalitetssengetøy for hotell! Vi har alt du trenger for å skape en god atmosfære. Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Vi får inn nye styles hver dag. Se hvilke gode tilbud vi har på dine favorittmerker. Fri frakt ved kjøp over 499. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. GANT er kjent for sitt eksklusive og komfortable sengetøy. Våre pute og dynetrekk er laget av 1prosent kjemmet egyptisk bomull , som er utrolig mykt og behagelig mot huden.


Det som skiller vårt sengtøy fra andre er vår høye trådtetthet som sørger for at trekket er robust, og i blanding med sateng i egypistk bomull blir en drøm å sove i. Handle GANT Ensfarget Dobbeldynetrekk I Egyptisk Bomull Tender Peach på no. Gant sengetøy er kombinert med en luksuriøs 1 kammet egyptisk bomull , er dette sengetøyet du vil stolt vise frem. Produsert i Portugal. Strykefritt, dersom du rister det etter vask og henger det til tørk.


Luksuriøs trådtetthet på 340. Sengetøy i håndplukket, egyptisk bomull. Egyptisk giza, ofte kalt egyptisk bomull , regnes for å være verdens mest eksklusive bomull , men ikke all bomull som dyrkes i Egypt er av det ekstra langfibrete slaget. Andre langfibrete bomullsplanter er amerikansk pima, indisk suvin, kinesisk zinjiang, sudanesisk barkat og russisk tonkovoloknistyi.


Egyptisk bomull har lengre fibre enn vanlig bomull , som gjør det mulig å spinne finere garn. Vi tilbyr interiør til stuen, soverommet, badet og kjøkkenet av høyeste kvalitet. Oppgrader hjemmet ditt i dag. Gratis frakt og retur!


Mani har Gant sko til gode priser. Besøk vår nettbutikk her. Velkommen til vår nettbutikk. Vi håper du finner sko som frister deg.


Gant sengetøy egyptisk bomull

Få gratis frakt, fri retur og dagers åpent kjøp på alle ordre! Bestill fra vårt norske lager med gratis levering på døren innen 1-dager. ECC EGYPTIAN COTTON COMPANY - SENGESETT I EGYPTISK BOMULL T6- DOVE. Vi gir deg en bedre pris og sender sengetøyet rett hjem til deg.


ECC – EGYPTIAN COTTON COMPANY omfavner natten! Fint sengetøy begynner med fin bomull. ECC - Egyptian Cotton Company benytter den fineste langfibrede bomullen i sitt luksuriøse sengetøy. Nydelig dynetrekk i egyptisk bomull fra Gant.


Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer fra oss. Finn dine egne favoritter blant våre produkter. Damask er ensfarvet vev, hvor mønsteret kommer frem i glatte og matte flater, slitesterkt og vakkert.


GANT HOME tilbyr alt fra herlige laken i egyptisk bomullssateng til myke luksuriøse håndklær og fine puter. Flanell som er et mykt og varmt sengetøy som er behandlet for å få en loete ytterside. Gant har blitt et stort varemerke innen tekstiler og interiør hjemme. Gant er kjent for å ha en meget høy kvalitet på alle sine varer, noe som gjør at man kan ha disse produktene år etter år uten at stoffene blir utslitt.


Vi kan garantere deg, kjøper du først et Gant sengesett, så kjøper du flere. Jeg har et sett med sengetøy fra Gant , og det er visstnok i børstet, egyptisk bomull. Det er det NYDELIGSTE sengetøyet jeg noen gang har prøv og det holder seg også utrolig godt. Settet vårt er like pent som da det var nytt for nesten to år siden. Jeg har faktisk tenkt å ta meg råd til et sett til, men det er ingen tvil om at det er.


Det er enkelt å kjenne forskjell på sengesett, finn det stoffet du synes er mest behagelig i vårt store utvalg av sengetøy. Tenk også over designet og fargene. Et sengesett i duse farger gjør soverommet rolig og svalt når du skal sove.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg