tirsdag 1. mars 2016

Trestjerner gulvmatt lakk

Trestjerner gulvmatt lakk

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk , maling, olje og hardvoksolje. Lakk gir den beste slitestyrken, og beskytter treverket mot ytre påvirkning.


Trestjerner gulvmatt lakk

Samtidig blir flaten enklere å rengjøre. Den gir ingen synlig lakkfilm, og gulvet opprettholder derfor treverkets naturlig utseende. TreStjerner Gulvmatt er en vanntynnbar, helmatt lakk til tre- og parkettgulv. Når det kommer til overflater på gulv eller trapp, og hva de skal tåler av bruk, snakker vi ofte om slitestyrke. Trestjerner Gulvmatt Vanntynnbar.


Har oljens utseende og lakkens bruksegenskaper. Lakken er hurtigtørrende og luktsvak. Brukes til å friske opp gamle tregulv, eller til nye ubehandlede tregulv. Den gir gulvet en silkematt og vakker overflate som er behagelig å gå på. Gulvoljen kan brukes på tre- og parkettgulv, og gir en fin innfarging av treverket.


Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Anvendes på ubehandlet eller tidligere lakkert eller oljet tre og parkettgulv.


Lakk bistrot klar silkematt 25l 28- per stk Kjøp. Vannbasert slitesterk og luktsvak silkematt lakk til tre- og parkettgulv. Gir et lyst moderne utseende. TRESTJERNER TRESTJERNER GULVMATT 75L.


Lys, luktsvak og hurtigtørkende. Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Produktet kombinerer de beste egenskapene fra en lakk og en gulvolje – i ett produkt. Les tester og omtaler før du kjøper. Den är lätt att använda, och kräver inte mycket underarbete.


Trestjerner gulvmatt lakk

Färgen är vattenburen och luktsvag. Gulvlakk gjør at du ser det vakre treverket, selv om det er lett å holde rent. Eksklusiv gulvolje for tre og parkett.


Til lakkering av gulv og trapp i tre- og parkett. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg