onsdag 2. august 2017

Møblere terrasse

Møblere terrasse

Oles beste terrasse -råd. Terrrassevarmere forlenger sesongen med et par måneder i begge ender. Hver kvadratmeter du bygger, gir ekstra glede etterpå. En naturlig forlengelse av huset.


Sol utover ettermiddagen og kvelden! Bygg ut mot syd-sydvest. Det er derfor smart å innrede uteplassen din på en måte som gjør at du ønsker å bruke så mye tid som mulig ute i sommerværet. Enten du har hage, liten balkong eller stor terrasse , gir vi deg her smarte tips til hvordan du kan innrede uteplassen din.


Gi terrassen et personlig preg. Heidi Boberg fikk endelig lov til å bygge terrasse , men var usikker på hvordan hun burde innrede et så stort uterom. Hun kontaktet derfor Bonytthjelpen for å finne smarte og hyggelige løsninger til den kvadratmeter store terrassen.


Etter hjelp fra interiørarkitekt Ida Lundqvist, har Boberg nå fått en intim, men smart innredet. Ny terrasse inntil gammelt hus. Denne takterrassen måler kvm, og ligger på toppen av et nytt tilbygg som ble oppført inntil et delvis ombygd sveitserhus i Farsund. Ettersom dette er en slags takterrasse var det nødvendig å bygge et rekkverk.


Valget falt på stål og glass for at rekkverket skulle bli så diskret som mulig. Innred oasen din med nette møbler og frodige blomster! Der solen skinner på ettermiddagen, der du ønsker velkommen, på bryggen til lyden av bølgeskvulp – eller kanske på.


Møblere terrasse

Lag et deilig uterom med planter, myke tekstiler og vakre detaljer. Med disse tipsene får du maks kos på terrassen din i. Ren terrasse i en fei. Nilfisk har kommet med en egen terrassevasker – Patio Plus – som tilbehør til høytrykksspyleren. Vaskeren kan brukes både på tre, fliser og på andre steder som husmuren og på gjerder.


Helt perfekt for deg som er opptatt av å holde uteplassen fin gjennom sommeren. For mer info: hoytrykk. Skal bygge terrasse , trenger inspirasjon og smarte ideer, til f. Jeg har en terrasse som jeg trenger hjelp til å innrede.


Plassering av møbler, plantekasser, beplantning osv. Kan noen hjelpe meg med dette, enten konkret, eller vet dere om noen som tar på seg sånne oppdrag. Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter. Vi bryr oss om ditt personvern.


KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Spesielt om våren, da forventningene om en uendelig lang og deilig sommertid ligger foran oss. Vi drømmer og planlegger, og ser for oss den perfekte hagestuen, bugnende krukker med blomster og solrike dager.


Da vi designet takterrassen ønsket vi å lage noe som skiller seg ut. Denne stilen har vi kombinert med rene skandinaviske linjer. Her har vi delt opp i soner med lekeområde (eller solseng for den som vil), spisebord og sittegruppe. Bruk planter i espalier og skjermvegger, så får du delt opp litt.


Det er ingen grunn til å fortvile om uterommet begrenser seg til en balkong i fjerde etasje eller en minihage i storbyen. Du kan fint skape hagefølelse på liten plass. Oppdrag terrasse styling.


Møblere terrasse

Vi hadde et kjempe spennende prosjekt tidligere i sommer med styling av terrassen i Tommys hus. Her kommer noen tips om hva du bør tenke på før du flytter ut i vår, og hvordan du bør møblere ! Vi fikk i oppdrag å møblere fellesområdene og takterrassen til alle leilighetene i Bragernes Kvartal i Drammen. Vi planla først behovet for hvilke møbler som trengtes og landet på en stor spisegruppe, solsenger, og loungeområder. Deretter bestilte vi og monterte opp alle møbler etter avtale med oppdragsgiver.


Bruk en formiddag foran skjermen, og se hvordan det nye hageskuret kommer til å se ut. Skift kledning, farger eller størrelse, og bestem deg ut fra det. Lurer du på hvordan du skal skape en hyggelig uteplass?


Møblere terrasse

Sett gjerne sammen ulike stiler og farger, det gjør uteplassen din til noe helt eget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg