tirsdag 22. august 2017

Solkrem test 2017

Solkrem test 2017

Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Et nytt tilbud hver dag!


Det går utmerket an å lage solkrem uten stoffer vi er bekymret for virkningene av. Det har åtte av dem bevist. Vi har testet solkrem. Er de enkle å påføre og trenger raskt inn i huden, og hvor godt tåler de vann. Se hvilken solkrem som ble best i test her.


Se vår solkrem til barn litt lengre ned. Det er mange solkremer som ikke er fullt så bra. Du kunne godt uten solkrem og fått den samme beskyttelsen. Det er også viktig at du ikke bruker gammel solkrem. Så dette er noe du må investere i hvert eneste år.


Derfor har vi enkelt funnet frem til det beste som vanlig. Her er svaret på de mest stilte spørsmålene om solkre1. Mange vender nesetippen sørover i påsken, og pakker med seg solkremen fra fjorårets sommerferien, men er det farlig å bruke en solkrem som har gått ut på dato? Levetiden på en solkrem pleier som regel å stå på baksiden av produktet, og kan variere fra - måneder. Vi opplever Bamse solkrem som lett å smøre inn, og den føles som en god solkrem med effektiv solbeskyttelse.


Kremen blir ganske klissete ved innsmøring, men på et akseptabelt nivå. Kremen får godkjent for bruk i vann, men den skylles fort bort hvis den ikke har fått satt seg ordentlig. På land er Bamse solkrem imidlertid virkelig holdbar. Også i apotekets hyller finner du kremer som får dårlig karakter, og forbrukerdirektør Randi Flesland synes resultatet er nedslående. Vi bryr oss om ditt personvern.


Solkrem test 2017

Og sjansen er stor for at du får med deg en solkrem hjem med problematiske stoffer. Nedenfor finner du oversikt over hvordan solkremene kommer ut i vår test. Få en herlig brunfarge. Suppler med kosttilskudd.


Fyll på med vitaminer og næring. Velduftende, nydelig deo. Velg den som passer deg. Utvalg av Solkrem hos Luxplus.


Solkrem test 2017

Mitt inntrykk er at småbarnsforeldre er bevisste når de kjøper solkrem til barna sine. Gratis og rask levering, kjøp i dag! Det ser vi på tidligere års tester – at salget går ned for de solkremene som kommer dårligst ut i test. Og det er veldig viktig at vi fortsetter med. Men en ting er sikkert!


Vi må beskytte barna mot sola og solkremen må på. Hvor ofte bør en solkrem byttes ut? Kan for eksempel en solkrem fra fjoråret brukes i år?


Et smart tips kan være å sjekke utløpsdatoen på produktet før du tar det i bruk eller se etter krukketegnet på baksiden av emballasjen. En solkrem kan miste beskyttelseseffekten over ti spesielt hvis du har hatt den fremme i høy temperatur. En god solkrem er viktig, når du boltrer deg i sommersolen.


Faktor i UVB beskyttelsen og en relativ høy prosent av UVA beskyttelse som tilsvarer omtrent faktor 20. Nesten alle bruker solkrem når barna er ute i sola, og stadig flere sørger for at solkrem ikke er den eneste formen for solbeskyttelse. Pauser i skyggen, klær og solhatt er også viktig, påpeker Stensrud. Kreftforeningen anbefaler minst faktor 15.


Det er bedre å smøre jevnt og godt med lavere faktor enn tynt med høy faktor. Sjansen for at du kjøper en solkrem med hormonforstyrrende eller allergiframkallende stoffer er stor,. Forbrukerrådets test.


Har prøvd mye annen skit solkrem , men jeg har sensetiv hud og mange solkremer gir meg utslett og kviser. Sminke oppå er null problem, ser helle ikke fet ut i ansiktet. Viktigste for meg er at den beskytter bra og ikke inneholder hormonforstyrrende stoffer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg