torsdag 2. november 2017

Redningsselskapet telefon

Information in English. Selv om temperaturen synker er det mange som skal ut på vannet med båt. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Min side gjør det enkelt for deg som båteier eller medlem å få full oversikt over dine båter og medlemskap. Logg inn eller registrer deg nedenfor, så kan du.

Vi jobber for å gjøre det tryggere å ferdes på og ved sjøen. Det er enkelt å registrere båten i Småbåtregisteret. Redningsselskapet er en frivillig, humanitær medlemsorganisasjon. Telefonkatalogen, inklusive.


Vi er ofte de første på stedet når uhellet er ute, og har som ambisjon å aldri være lenger unna deg enn èn time. I går hadde interimsstyret i RS Ung sitt første møte. RS Sjøredningsskolen.

Kontakt oss Lurer du på noe? Det viktigste for oss er at alt står bra til med mannskapet. Småbåtregisteret inneholder relevant dokumentasjon om båt, motor og båteier, og fungerer i praksis som en informasjonsbank for enheter og aktører med legitime behov for raskt å finne frem til nødvendige opplysninger. Her lærer barna om sjø- og miljøvett gjennom lek og læring. Alle medlemmer i Eliasklubben får tøffe og.


Allerede før de fikk telefon fra politiet var de i gang med brannslukking. Norges Livredningsselskap – Oslo og Bærum Krets. Ekspert på Babysvømming, Svømming, Livredning, Hjertestarter og Førstehjelp! Hun hadde angivelig vunnet en halv million kroner.


Det syntes hun var litt underlig siden hun ikke kunne huske å ha kjøpt lodd engang. Enda mer merkelig var det at karen som ringte fortsatte med å spørre om hun ikke ville donere en pengesum til. Nå kan du bla i RS-Magasinet på nett. Hva vil du lese mer om i neste nummer?


Rana Blad) – En ansatt er savnet, en berget opp fra sjøen. Lovundlaks kan meddele at en våre ansatte fremdeles er savnet etter at en arbeidsbåt. Ble akkurat oppringt av en som ville selge me.

Forstår det slik at dere ikke kan be om penger uten å gi noe tilbake, men i disse miljøverntider har jeg lite lyst til å bestille noe jeg ikke trenger, men vil gjerne støtte dere. De kommer fra hele landet og kan kontaktes pr. Det ligger ved bilder av gruppa og av hver enkelt medaljemottaker. Disse kommer fra hele landet og kan kontaktes pr.


Ved hjelp av appen kan man tilkalle hjelp, og både Kystradioen og redningsskøytene får vite nøyaktig hvor du er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg