torsdag 2. mai 2019

S0502y jotun

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Select another language for your data sheet. We use cookies to enhance your experience.


By continuing to visit this site you agree to our use of cookies.

Har allerede grunnet et strøk med Jotun heftgrunn, og pusset med fint papir. Kjøpte Lady Tak og satte igang, men synes den ble veldig matt på den type tak. Huset er år gammelt og vi ønsker et autentisk uttrykk.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Den har meget god dekk og gir et skjoldefritt resultat. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene.


Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish.

Slik knekker du koden. Den første delen av koden sier noe om forholdet mellom hvitt, sort og kulør (farge). Andre del beskriver hvilken kulør det er snakk om. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Marine, Protective and Powder Coatings. Ta en titt på jotun sine sider om maling og NCS systemet så ser du åssen de koder malingen.


Eggehvitt er veldig hvitt og fint :-) 0. Jotaproff akryl er en vanntynnet og slitesterk maling som hefter godt. Malingen spruter lite og gir et sluttresultat med pen finish. Fås i glansgradene og 25.


Jeg spurte om fargeråd på Jotun lady sin nettside og fikk som svar at eggehvit er litt hvitere enn bomull. Setter man fargene opp mot hverandre vil man kunne se en liten nyanseforskjell. På mange fargeprøver finner man både fargenavn og NCS-kode, slik som denne fra Jotun. Mange tror at hvitt er hvitt.


Det er en feilslutning, for det finnes mange nyanser av hvitt, som alle gir forskjellig fargeopplevelse.

Ifølge interiør- og fargedesigner Nina Klæbo i Jotun Decorative kan ulike hvite nyansene gi forskjellige fargeopplevelser. I lang tid har dette vært en selvfølge og ganske uproblematisk, men med dagens fargetrender setter fargen sine begrensninger. Dette er ikke en nøytral hvitfarge, i motsetning til hva mange tror.


En svak gulaktig hvit tone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg