onsdag 2. oktober 2019

Spisesett baby

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Mummi- spisesett Spisesett i melamin – kopp og tallerken. Lær å telle med denne gøyale puslespillboken. Frøken kanin Solid pappbok i storformat.


Stokke Steps Oak Wood Natur inkl. Oogaa silikon baby skjeer De perfekte skjeene i overgangen til fast føde, designet med et langt håndtak for å passe til voksne hender.

Skjeen er åpen og bred! Oogaa sine skjeer har en myk, strukturert underside som glir over babyens tunge og lepper, hvilket stimulerer babyens sanser. Spisesett til barn med illustrasjoner av dinosaurer fra Sebra som gjør spisingen litt morsommere. Settet er laget av bambusmelamin, som gir en behagelig overflate. Spisesett består av deler: en bolle, en kopp med avtakbart silikongrep, en tallerken med tre rom og en flat middagsplate.


Dette er stedet for deg som vil gi barna dine det aller beste! Vi i Minikids tilbyr kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Vi er ikke bare en barnebutikk eller en babybutikk, men også et sted der du kan finne inspirasjon når du skal innrede et babyrom eller er på utkikk etter interiør til barnerom.


Her finner du vårt brede utvalg av baby og barneserviser.

Uansett hva du er ute etter når det kommer til tallerkner, skåler, babykopper, tåteflasker, kopper og bestikk, finner du det her! Babyserviser skal være morsomme for både deg og barnet ditt. Eventyrsfigurer, farger, mønstre og morsomme former gjør måltidene mye kjekkere. Vi har flere startpakker til baby å velge mellom.


Lukk Lagre handlekurv til epost. Morsomme serviser til barna. Kjøp idag, vi sender imorgen!


Denne nettsiden er en tjeneste til gravide og nybakte foreldre og gir en oversikt over babypakker, startpakker, velkomstpakker og vareprøver til barn og baby. Spørsmål om de forskjellige produktene bes rettes til firmaet som tilbyder produktet. Prøv gjerne vår nye side med babypakke også. Sebra Melamin spisesett Wildlife er et søtt gavesett, som her kommer i fargen eukalyptusblått, inneholder fem produkter: en flat tallerken, en dyp skål, en kopp og. Pure Eco Baby Wool er et 4-tråds ekstra mykt og naturlig garn i ren, ny ull som har beholdt ullas opprinnelige egenskaper.


Det betyr maksimal elastisitet og god varme- og isolasjonsevne selv når plagget er vått. IKEA - MATA, Spisesett , deler, grønn, I dette settet med froskemotiv er alt barn trenger for å spise selv. Pluss ei smekke som i hvert fall fanger opp en del av det som havner utenfor munnen. Laget av ufarlig plast, samme materiale som brukes i tåteflasker, engangsbleier og matbokser. Sport Norge Ålgård AS) Ole Nilsensvei 25.


Ting har mange fine spisesett for barn. Hos Ting finner du fine ting til badet, kjøkkenet og andre steder i hjemmet.

Bestill i nettbutikken eller besøk din nærmeste Ting-butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg