tirsdag 1. oktober 2019

Tannbørsteholder med sugekopp

Automatisk tannkremdispenser gir deg riktig mengde tannkrem hver gang! For å fjerne produktet, press et bankkort (eller lignende) inn mellom sugekoppen og veggen. Veggen får ingen hull eller merker. Perfekt holder, som gjør tannkosten hengende. Lett å henge opp og ta ned ved tannpuss.


Tannbørsteholder med sugekopp

Tannbørsteholder med ulike motiv. Selv kjekt og populært for mor og far i huset. Den har et forkrommet, vanntett design og passer godt sammen med andre produkter i Everloc-serien. Universalholder med sugekopp , så montering krever ingen boring.


Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Ting har sugekopper til ba både knagger og tannbørsteholdere. Finn laveste nettpris her.


Lag en avslappende oase med våre wellness-varer. Badet burde være et rom hvor tiden står stille ogman kan få tid til seg selv i en hektisk hverdag. Skjem deg selv bort med deilige wellnessprodukter.


Små detaljer utgjør en stor forskjell for badets helhetsinntrykk. Et brett med duftoljer, levende lys og dekorasjon gir deg spa-følelsen hjemme. Baderomstilbehør - Alt til ditt baderom Det finnes ett hav av forskjellig tilbehør til baderommet. Leter du etter billige Baderomsartikler på nett?


Tannbørsteholder med sugekopp

TANNBØRSTEHOLDER MED ULIKE DYREMOTIV. Sugekopp for å feste fast, sitter godt og uten problemer. Med denne dealen får du rabatt på tannbørsteholder med ulike dyremotiv. Du legger det raskt og enkelt ved hjelp av sugekopper.


Timeglasset hjelper deg å holde oversikt. Endestopper til gardinstang, fremstilt i hvit plast. Komplett sett med teleskopisk gardinstang, veggfeste og skruer. En morsom og quirky interiørdetaljer på badet! Hylle, toalettrullholdere, stålkurv med sugekopper.


Holder til barberhøvel med sugekopp. Lekker klokke og ring-boks i lær. Make-up organisator med skuffer. Elegant og rustfri dobbelknagg som festes med en kraftig sugekopp.


Delbetale med JulaClub.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg