onsdag 1. mars 2017

Herdins lakkbeis aqua

Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage! HERDINS LAKKBEIS AQUA MAHOGNY 275ML Svanemerket, vannbasert beisløsning med lakk fra Herdins.


Beisen brukes til trerene eller tidligere behandlede overflater. Egenskaper: Dette er en bruksklar beisløsning med lakk som kan brukes til behandling i ett trinn og gir en god grunnbeskyttelse. Beisen er lett å påføre og tåler å stå åpen lenge. Den har längre öppentid än våra traditionella betser och är därför enkel att applicera.


För den som är ovan är det lätt att få ett jämnt och snyggt resultat och tålig yta – allt i ett moment. Lackbets Aqua finns i olika kulörer. Lakkbeisen løses opp i flere minutter og er meget letthåndterlig, noe som gjør at det blir et jevnt og pent resultat. Brukes på slipet, ubehandlet eller tidligere lakkert tre.


Lakkbeis Aqua er vannbasert og miljømerket med Svanen. Den er lett å jobbe med og gir et vakkert og jevnt resultat. Vannbasert og svanemerket. Brukes innendørs til ubehandlet tre og tidligere lakkerte flater som er grundig pusset. Alle fargene kan blandes med hverandre.


En boks holder til 2-m2. Herdins vannløst lakkbeis , nå på tilbud hos homemaker. Bruksklar beisløsning med lakk som kan brukes til behandling i ett trinn og gir en god grunnbeskyttelse.


Smidig hemleverans, enkelt att returnera i varuhuset och öppet köp i dagar. För att undvika genomslipning använd slipduk eller fint slippapper. Var extra noga på blanka partier på och omkring kvistar.


Var noga med att ta bort slipdamm, innan du överlackerar med Herdins Betslack eller Betslack Aqua. Den tørker fort og gir en vakker og fyldig beisnyanse med en halvblank overflate. Her får en ny krakk et gammelt og tidsriktig. Den tørker raskt og gir en vakker og fyldig beisnyanse med en halvblank overflate. L hos PriceRunner Sammenlign priser fra butikker Betal ikke for meget - SPAR nu!


Ferdigblandet beis med lakk som både gir farge og beskytter overflaten mot lett slitasje. Lakkpeits Aqua 6Tume tamm 2ml. Beislakk Aqua er en vannbasert klarlakk som er hurtigtørkende og luktsvak. Gir en slitesterk overflate og god beskyttelse mot fargede og varme væsker. Finnes i halvmatt og blank.


Efterbehandling - Efterbehandla gärna med Herdins Betslack Aqua för ett extra starkt slitskydd. Torktid - Klibbfri efter 1-timmar, överlackeringsbar efter ca. Overflødig beis skal leveres på miljøstasjon.


Herdins lakkbeis aqua

Oppbevar alltid vannbaserte produkter (f.eks. Herdins Interiørbeis) frostfritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg