torsdag 2. mars 2017

Lillången skap til vaskemaskin

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Kjøp Skap hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Direkte fra eget lager til lavpris.


Gå til hovedinnholdet. LILLÅNGEN senvant og servantskap til badet. Du kan for eksempel kombinere en solid og stilren benkeplate over vaskemaskinen og tørketrommelen, med moderne veggskap og høyskap i ulike størrelser og.


Hyller kan med fordel monteres over arbeidsbenken, for lett tilgang til produkter som.

Skruer og rawlplugs medfølger ikke, fordi forskellige vægmaterialer kræver forskelli - ge skruer og rawlplugs. Brug skruer og ra-wlplugs, der passer til væggene i dit hjem. Har du liten plass er det lurt å bygge i høyden - bruk veggplassen over vaskemaskinen , og ha gjerne hyller og skap fra gulv til tak. Praktisk skap tilpasset vaskemaskin eller tørketrommel.


Kan også være interessert i andre skap dersom noen har noe. Det er laget et hull i skapet. Lillången skap til vaskemaskin fra Ikea selges. Selges grunnet flytting og at møblet aldri ble tatt i bruk.


Justerbare føtter gjør det mulig å kompensere for eventuelle ujevnheter i gulvet. Skittentøyskurver er inkludert. Både underskap og overskap fra Epoq egner seg perfekt for vaskerommet.


Nå kan du flytte vaskemaskin og tørketrommel inn på badet, vi har skap og benker som passer. Skapdører eller forheng foran hyllene skjuler rotet. Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke.


Det store utvalget vi har av skap og fronter egner seg meget godt i et vaskerom. En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Vaskekrok på et baderom med vaskemaskin og hvite skap med dører.


IKEA har skap for integrerte kjøleskap og frysere, stekeovner, mikrobølgeovner, oppvaskmaskiner og vaskemaskiner tilgjengelige i ulike utførelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg