tirsdag 2. juli 2019

Jotun sandefjord ansatte

Gjør handelen med fagfolk, det lønner seg. Den lokale byggvarespesialisten. Les mer om produktene våre her! Her finner du din nærmeste butikk. Finn den her, og kom innom i dag!

Vi har en rekke kvalitetsprodukter. Sjekk ut produktene våre her! Vi tilbyr mange ekstra tjenester. Lurer du på hvem vi er? Informasjon om oss finner du her!


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!

Hvis du opplever at noen av sidene ikke svarer til dine forventninger, er direkte feil eller du har innspill til forbedringer, setter vi stor pris på din tilbakemelding. Send din tilbakemelding hit. Ofte ledige stillinger.


Selskapet har ofte ledige stillinger, og vil i årene som kommer behøve kompetanse innen hele verdikjeden – med særlig fokus på forskning og utvikling, samt engineering. Senteret skal totalt romme ca. Utvidet firma- og kredittinformasjon. Du finner vår Corporate Identity og hva den innebærer.


I stedet skal det bygges en større fabrikk i Sandefjord. Senere er også produksjon i Larvik lagt ned. Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle slags forhold – inne og ute. Alt vi gjør handler om å verne verdier.


For oss er hjemmet ditt like viktig som Eiffeltårnet. Jotun drar ut i verden. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Etter et halvt år, syntes stenderverket gjennom veggene i deler av huset. Etter befaring, mente malerne at det dreide seg om heksesot.

Forbrukerrådet er tydelige i hvem som bør ta ansvar her (og det er ikke oss). Ansatte i omsorgsyrker. Fant du det du lette etter? Takk for din tilbakemelding. Hva forsøkte du å finne?


Telefonnummer mangler, data er hentet fra offentlige registre. Maling og lakk - Produksjon. Hystadveien Sandefjord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg