tirsdag 2. juli 2019

Male vindusglass

Vi har et stort utvalg av vindusglass på spesialmål. Alt fra energispareglass, solbeskyttende glass, støydempende glass og personsikkerhetsglass. Her slipper du å male , og de holder seg like fine år etter år. De blir heller ikke påvirket av UV-stråling. Bor du ut mot en vei eller er plaget av annen form for støy, kan vindusglass være redningen.


MAXBO har et utvalg vindusglass beregnet på ulike typer støy, og du kan finne det som passer akkurat dine behov.

En rull er best til glatte flater. Mal det du kan med denne, og så kan du bruke en mettet, liten flat pensel i den andre hånden til å fordele malingen. En flat pensel gir jevn overflate, og blir smal og fin når den settes på høykant.


En detaljpensel med oval bust kan brukes til å male både bredt og smalt. Det å male speil, lamper, lysestaker, etc. Barbro viser deg bilder, trinn for trinn, om hvordan du går frem.


Nesten alt kan males. Vindusglass Vindusglass med ulike funksjoner til forskjellige formål.

Har du punkterte vinduer eller ønsker å redusere strømregningen? Ta kontakt og vi hjelper deg! Vi reparerer alle typer glass i Stavanger- og Sandnes-området! Isolerglass og vindusglass.


Hvis du vil male motiver på vinduer i stedet for å dekke dem helt, tape en sjablong til glasset med maskeringstape og spray som ovenfor. Rist og test malingen kan før hver nye strøk. Se hele utlysningen på. Det bør males tre strøk, les produsentens anbefaling for fremgangsmåte. Noen malinger skal tynnes i grunningsstrøkene.


Linoljemaling skal påføres i tynne lag, og tørke godt mellom lagene. Det skal males over kittfalsen og én millimeter inn på glasset (sett fra innsiden). Det enkleste er å bruke en god pensel med stødig hånd. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv.


Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Hvitmaling som vises på vinduet er innendørsmaling etter maling av karmer like før vindusskifte. Skrapes lett av med en glass-skrape.


Kan selges separat og enkeltvis.

Må hentes hos selger. Profesjonell glasslist med gummi Gjennomfarget hvit, sprekker ikke. Legg inn mål i CM for utregning av pris.


Mål: 17x26mm Husk å legge til litt overmål f. Vi har resultater for Pris vindusglass til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. NORDAN VINDUER Behovene er mange og komplekse.


NorDan skal levere kvalitetsprodukter skreddersydd dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge. Hvis malingen flasser av, sprekker opp, eller er sterkt mattet ne må vinduene males. Nedre del av ramme og bunnkarm er mest utsatt for fuktighet.


Vinduene males som utvendig maling, d. Utvendige flater males med linoljemaling. Slike skjolder på ordinære vindusglass , kan ifølge Jotun fjernes med fint stålull. Dette kan du ikke bruke på selvrensende vinduer. Unngå bruk av skarpe gjenstander på glassoverflaten, som barberblader, stålull eller lignende, på selvrensende vinduer. Du bør vaske boligen utenpå en gang i året.


Eg har no prøvd å vaske vekk noko som ligger i glasset, men det går ikkje vekk. Har brukt nylonvask og jiff. Det ser ut som det er brendt inn i yste laget på glasset.


Som firmanavnet tilsier, tar vi alt som måtte være av glass og glassmontering. Vi bestreber oss for å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger som vil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg