onsdag 3. oktober 2018

Hammershøi vaser

Hammershøi vaser

Vaser i glass, keramikk og metall. Alt til cafe, hotell og restaurant! Hva skjuler seg bak trenden? Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi hos glassoginterior.


Hammershøi vaser

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Les tester og omtaler før du kjøper. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.


I generasjoner har de laget vaser , servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie. En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Se vores store udvalg, og find dit favorit stel her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Hammershøi vaser

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Siden Hans-Christian Bauer gjorde en nytolkning av vasen har den blitt et høydepunkt i mange skandinaviske hjem. Gulvvasen er en vakker statlig vase som blir en fin og elegant detalj i. Hammershøi Vase cm. Sammenlign tilbud fra Kähler. Juleskålen kan brukes til både supper, snacks og desserter – hele desember igjennom.


Udover Omaggio vaser indeholder Kähler Designs sortiment dog også fantastisk flotte lysestager, skåle, julepynt, lyshuse og flere stel. Finnes i flere farger. Vasen har samme flotte riller som de andre produktene i serien. Vasens stramme og enkle uttrykk gir et moderne og stilrent utseende. Den vakre vasen har en inspirerende historie.


Hammershøi vaser

Med det harmoniske og stilrene formspråket fremhever vasen på vakkert vis årstidens friske blomster og greiner. Kähler har jo laget vaser og porselen i over 1år, og henter gjerne inspirasjon fra sine tidligere dager, tro mot den danske kulturarv. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. LES OGSÅ: Her er en ruter du faktisk kan ha stående i stua.


Hos Imerco kan du altid finde en ny vase eller urtepotteskjuler. Hvor lenge er noe trendy? Mange forskellige stilarter, størrelser, farver og materialer. Find din yndlingsvase nu på Imerco.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg