mandag 1. oktober 2018

Konfirmasjon bordkort

Lag flotte bordkort til konfirmasjon enkelt på PC eller mobil. Vi har Bortkort og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest. Dersom du ønsker å bruke bordkort i papp, kan du velge mellom dobbelt bordkort som står av seg selv og enkle bordkort der du trenger en bordkortholder.


Disse doble bordkortene kan du få kjøpt på tilbryllupet. Der kan du også få kjøpt andre bordkort som kan passe til en konfirmasjon.

Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Alle våre bordkort kan trykkes enkle eller som doble kort som står av seg selv. Bordkort konfirmasjon.


Det står Its A Girl på den ene siden og man kan skrive navnet til gjestene på den andre siden med en tusj. Inneholder bordkort. Størrelsen på bordkortet er 5x6cm.


Lag dine egne bordkort til festen!

Det finnes mange fordeler ved å bruke bordkort når man skal organisere en fest eller en mottakelse. Utenom å skape forutsetninger for gjestene dine å få en så trivelig opplevelse som mulig, er det også en måte å få gjestene til å føle seg sett og utvalgt på. Vi har laget enkle maler til invitasjon, meny og bordkort som du kan laste ned og printe ut. Skal du ha dåp, konfirmasjon eller bryllup?


Mai er full av festdager med både bryllup, konfirmasjoner og 17. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Her er våre beste ideer.


BORDKORT (Av redaktøren) Har man tid og er kreativ, kan man lage bordkortene selv. Se eksempler nedenfor. Se også et stort utvalg av bordkort i vår nettbutikk. Vi mener alle fortjener en flott feiring, og derfor ønsker vi å hjelpe deg med å planlegge den perfekte konfirmasjon ved å tilby gratis huskeliste, hjelp med invitasjoner og bordkort , samt mye DIY (bordpynt, bordkort , invitasjoner, servettbretting osv) til konfirmasjon.


Eller man kan gjøre det enkelt å bruke kun et bilde av konfirmanten og skrive navnene for hånd. Svæt fine bordkort til bryllup, dåp og konfirmasjon i kremfarget papir. Hvert bordkort har en dekorblomst som sitter festet øverst, og også et lite blomsterprint nederst. For deg som skal arrangere konfirmasjon !

Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen! Flotte personlige kort.


Premiumkonvolutter tilgj. Vi trykker bordkort med gjestens navn, i et design som passer invitasjonen, borddekkingen eller et tema. Du kan få bordkortene både med og uten bilder og på forskjellige papirkvaliteter.


Et sanghefte i konfirmasjon kan inneholde så mangt. Har du lyst til å lage kreative bordkort ? Alle bordkort -idéene har veiledninger og fargene kan du velge selv så dine bordkort passer til festens tema og din smak. DIY bordkort til konfirmasjon Det finnes drøssevis av forslag til hvordan en kan lage bordkort på nett, og det er mange gode alternativer der ute. Om du ikke er en stor scrapbook entusiast og ikke har en del utstyr er det greit å holde seg til enkle bordkort , ellers så kan du ende opp å bruke LANG tid.


Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt for festen! Planlegger du konfirmasjon ? Det ligger allerede dessertbordpakker, vimpelrekker, bordkort , invitasjoner osv ute – og det kommer mange flere etterhvert. Med alle i familien samlet rundt bordet til en voksen-middag for konfirmantens skyl er noe som aldri vil bli glemt av hovedpersonen.


Et godt tips for å lykkes med pynt til konfirmasjon er å planlegge god tid i forveien - bli enig om fargevalg, pynt og dekorasjoner og sette opp en liste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg