tirsdag 2. oktober 2018

Lystette plissegardiner

Billigste på det norske markedet. Se våre lystette og lysfiltrerende plissegardiner i sort og hvitt. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. I våre butikker kan du også spesialbestille plisségardiner etter dine mål.


Det finnes mange modeller med forskjellige egenskaper.

Tekstilutvalget er stort - fra lette transparente tekstiler til lysdempende med enkle plisséfolder, eller lystette - og isolerende plissé med dobbeltfolder. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Fordi de tar så lite plass, får de fint plass i vinduskarmen selv om mer fyldige tekstilgardiner henger på en stang over vinduet. Slik kan du både ha designgardiner som setter sitt eget preg på stuen, og nyte solskjermingseffekten og det behagelige lyset man får av tynne plissegardiner , når solen steiker på ruta.


Vårt brede utvalg kvalitetstekstiler i stilige farger gjør det mulig å matche de fleste vegger og interiør. Visor lystette plissegardiner har europeisk produserte innsatsvarer av meget god kvalitet. Se vår eksklusive kolleksjon av farger, mønster og design.

Skal du ha skjult opptrekkstråd eller motor? Kjøper du helt lystette gardiner er du sikker på at du får det mørkt i rommet selv om solen skinner rett på vinduet. Plissegardiner er fantastisk allsidige.


Husk at hvis du ønsker et helt lystett rom må du også tenke på hvilken gardinstang du velger, bruk gjerne en gardinstang som er buet på sidene, slik at du også får tettet på siden av gardinene. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Ett skjema - flere tilbud fra lev.


Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! IKEA - SCHOTTIS, Lystett plisségardin, mørk grå, Lystette slipper ikke gjennom lys og mørklegger rommet ditt fullstendig. Enkel å feste til vinduskarmen, uten boring.


Kan enkelt klippes til ønsket størrelse. Den mørkleggende plisségardinen vil få best feste på et jevnt underlag. Doble plissegardiner reduserer varmetap En jevn temperatur i hjemmet ditt sikrer et godt inneklima. Særlig i et land som Norge, med store temperaturforskjeller, er det en fordel både å holde på og beskytte seg mot varmen. UNIG leverer plissegardiner etter dine mål og har naturligvis både produkter for mørklegging og som transparent eller halvtransparent type.


Du kan velge klassiske farger som grå, sort og hvit eller velge rø gul, grønn eller blå, hvis det passer hjemmet ditt bedre.

Er du i tvil, kan du også få en gratis stoffprøve! Uten snorhull gir Duoplisse optimal lysdemping, og skaper et isolasjonslag inntil glasset. Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem. Luften sirkulerer mellom stofflagene og bevarer varmen på vintersti og reflekterer bort solstrålene om sommeren – energieffektivitet i praksis.


Skreddersydde plissegardiner tilbys i en rekke modelltyper tilpasset de fleste vindustyper. Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri.


Man ønsker ofte å slippe inn mye lys, men direkte sollys kan både blende og varme opp rommet. Med lyse transparente plissegardiner på kjøkkenet kan man hindre både sjenerende sol og innsyn, samtidig som man får et moderne design og stilrent uttrykk. De fleste liker å ha det helt mørkt på soverommet. Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold.


Velg blant alle våre gardiner her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg