tirsdag 6. oktober 2015

Akrylglass plater

God Service Og Rask Levering. Vi Kapper Alt Etter Dine Mål. Vi Er Spesialister I Alle Former For Plast På Mål. Høy Kvalitet Og God Rådgiving! Drivhusglass Som Holder.


Akrylglass plater

Den er optisk klar og varmebestandig. Polykarbonat er lett å forveksle med akrylglass , men man kan skille dem gjennom å bøye materialet. Akrylglasset vil da brytes av mens polykarbonatet føyer seg. Når du trenger et glass som er ekstra hardført og fleksibelt er pleksiglass ideelt. Det er også enkelt å sage og bore i pleksi, og det tåler å brukes der det er risikabelt å ha vanlig vindusglass.


Kjøp Akrylplastplater hele plater. Ditt bilde blir fremkalt på fotopapir i høy kvalitet og deretter montert bak 5-mm tykt akrylglass. Dette gir en flott 3D dybdevirkning og en ekte følelse av lys.


Akrylglass plater

Transparente og opale plater med lysledende og lysspredende egenskaper tilpasset for LED-lys. Platene sprer lyset på en bedre måte enn vanlig innfargede akrylplater. Det gjør det mulig å lage svært tynne bak- og sidebelyste skilt der man kan bruke en rekke ulike lyskilder. Materialet fås med flere ulike opaliteter og egenskaper. Solid akrylplast med høy transparens.


Bruk den i stedet for glass rundt verandaen, beskytt solfangeren mot smuss, vær og vin eller bygg en gjennomsiktig. Polykarbonat selges oftest som uknuselig plast under navnet Makrolon eller Lexan og brukes til butikkvinduer og dørvinduer som skal være støt-, spark- og slagsikre. Ellers er det vanlig å feste hele plater på veggene før du for eksempel legger gips utenpå. I gulvene legger du kryssfinér under parketten. Platene er gode å ha når du legger tak der undertaket er bærende og skal beskyttes av et takbelegg ovenpå.


Akrylglass plater

De er svært mye brukt til betong støpeformer. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Den kjemiske betegnelsen på pleksiglass er PMMA. Plexon er spesialisten på. Kjøp byggevarer på nett eller i butikk.


På IKEA finner du veggplater til kjøkkenet ditt i mange stiler, materialer og uttrykk. Se hele utvalget på IKEA. Ideelt til utendørsbruk. Mønstrede akryl plater lagerføres i klar utførelse i et utvalg mønstre. Den typiske anvendelsen er balkongskjerming, dusjvegger og lignende.


Trenger ganske store plater (60x170cm) Kva er prisen på. Akryl 2-mm for laserskjæring og merking. Vi har stort utvalg av akryl og plexi glass, og kan levere klare, sotfargede og uknuselige plater i et stort utvalg og farger. Akrylplater har mange bruksegenskaper med forbedrede sliteegenskaper, kulde- og varmebestandighet etc.


Akrylglass plater

Vi tilpasser plater i ulike størrelser til ulike formål. Kom gjerne innom oss for å se vårt utvalg. Kjøp på nett eller i butikk.


Hos MAXBO finner du ferdigtapetserte veggplater som monteres rett på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg