fredag 23. oktober 2015

Dansk interiørblogg

Lillesøster har vært på nissefest i barnehagen i dag, og hun var greit lykkelig når hun oppdaget snøen som dalte ned i det hun skulle dra☺Hun hadde planer om. Den dansk -italienske designduoen GamFratesi er en nyere favoritt, og lampen Volume har jeg ventet lenge på å se i produksjon etter å ha sett prototypen på hjemmesiden deres i lang tid. Volume er en LED-lampe av aluminium og akryl, inspirert av 80-tallets stereoforsterkere. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!


Dansk interiørblogg

Linda Elmin - Hviit - viser en minimalistisk og nordisk stil der tingene betyr noe. En verden av interiørdesign, stylingtips og lekre hjem. En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk.


Veien fra husbygging til et hjem. Så er jeg tilbake igjen -etter en lang og delvis ufrivillig pause. Kjekt å få datakyndig hjelp når både blogg og passord plutselig er hacket av ukjente folk i. Linda bor i rekkehus fra 50-tallet og har en interiørblogg som bugner over av glade farger og herlige mønster. Perfekt for deg som vil se noe annet en shabby chic-stilen. Kari Anne Marstein Kari Anne er en stor interiørentusiast og har en blogg med fargerike bilder av retromøbler og fargerike detaljer.


Dansk interiørblogg

Anette Philstrøm Karlsen fra Halden står bak bloggen anetteshus. Her er mange flotte bilder, med fokus på detaljer. Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt.


Jeg er veldig glad i den lyse landlige stilen, men blander den med litt moderne elementer. Naturlige farger og tekstiler er jeg også veldig svak for. En blogg om interiør, inspirasjon, DIYs, oppussing og litt til. I anledning Kählers 180-årsjubileum ble jeg invitert med på. Interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk.


Husbyggerblogg om veien til Villa Drømmeverden. Mer miljøvennlig gulvtrend 22. Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet. Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er. Litt lei av hvitt-på-hvitt, blonder og romantikk?


Om shabby chic ikke er stilen for deg finnes det flotte kremfrie interiørblogger med retro-inspirasj. Da vi besøkte showroomet til vår spennende leverandør, Broste, i København, Danmark tidligere i måneden, spurte vi samtidig de hyggelige jentene om hvor de fant. I en interiørblogg viser bloggeren frem forskjellige rom og detaljer fra hjemmet sitt, presenterer sine siste kjøp eller legger ut bilder og inspirasjon fra andre blogger og nettsteder. Både antallet interiørblogger og lesere har eksplodert det siste året. Jeg lister de danske bloggere, jeg elsker at læse med hos.


Mangler du ny inspiration eller vil du bare gerne lære mere om blogmediet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg