mandag 5. oktober 2015

Ekte tretjære

Finn de beste prisene på nettet. Hvis den tynnes ut med terpentin, får du raskere penetrasjon og mindre klebrighet, noe som er ønskelig på overflater man kommer i kontakt med. Ekte tretjære fra Auson.


Bruksanvisning for Auson produkter Datablad. Gjøco Imprex tretjære 75L. Vi har alt innen maling, tapet, vindusfolie, tep. Lys tretjære basert på furu. Unik kvalitet som gir en typisk tjærefarge, med gylden dyp farge.


Beskytter godt mot fukt. I fjor høst, etter den offisielle åpningen siste fredag i august, startet et firma med å behandle furua med ekte milebrent tretjære. Her er den mest tradisjonelle milebrente tretjæren du kan få. For best resultat varmes tjæren opp til max grader og påføres i sol og varme.


Ekte tretjære

Originale produkter til original trebeskyttelse. Leveres helt til adressen din - lett og problemfritt. Tretjære - ekte furu tjære. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!


Mange historiske bygninger er behandlet med tretjære , og du finner det igjen bl. Møretyri Tømmerolje - Vår spesialutviklede Tømmerolje er satt sammen av ren tretjære , linolje og terpentin. Dette resulterer i et produkt som gir tømmer og stavlaft det beste utrykket, og samtidig sikrer oljen god beskyttelse mot vær og vind.


Oljen trenger godt inn i sprekker, særlig i mefar og lafteknuter. Det er viktig å være obs på at man ved valg av tretjære , eller ved kjøp av en tidligere tjærebehandlet hytte, binder seg til videre tjærebehandling. Grunnen til tvil er enkel: Ren tretjære tørker svært sakte og smitter veldig lenge.


Dessuten er det en kunst å smøre den på. Helst bør det være en sommerdag med over grader i lufta, og helt tørt i været. Uansett vil tjæra sørge for at du neppe kan male eller dekkbeise på mange år: den smitter gjennom og misfarger det meste. Velkommen til Tuvengmoen Gard!


Ekte tretjære

Tuvengmoen gard ligger i Smågardan, km sør for Tynset sentrum i Nord-Østerdal, ca 3km nord for Oslo og 1km sør for Trondheim. Espegard Milebrent tretjære , brun kg. Naturens flotteste tjære av utsøkt kvalitet. FORBRUK: Forbruket er vanligvis ca - mpr.


På høvlet treverk noe mindre forbruk. Tjærebeis vil forsterke opprinnelige farger i treverket. Den kan også brukes rett på nytt treverk og vil da bli lys. Fargene på bildet må betraktes som en. Tjære er en mørk, tyktflytende væske som produseres ved raffinering av organiske materialer.


Ekte tretjære

Prosessen kalles tørrdestillasjon og foregår ved oppvarming uten lufttilgang. Tjæren kalles steinkulltjære, brunkulltjære eller tretjære ut fra hvilket materiale den produseres fra. Har dere kostet på dere villmarkspanel bør du IKKE bruke oljebeis, men ekte ( milebrent ) tretjære ! Du kan enten bruke denne naturell eller. Sanser lukten av høvelspon og milebrent tretjære.


Mange gjenopplever barndommen med båtpuss og vårstemning. Vid höga koncentrationer kan ångorna orsaka yrsel, illamående, huvudvärk och trötthet. Opplysning om eventuelt behov for umiddelbar legehjelp eller spesiell behandling Ved hudirritasjon eller utslett: Søk legehjelp.


Ekte tretjære

Når man vurderer å bruke tretjære , anbefaler vi at man på forhånd finner ut om produktet og dets egenskaper. Den endrer farge og karakter på solsidene og det dannes et løst gulbrunt pulver på overflaten. Tjærebehandling er en spesiell metode, og man skal vite hva man gjør.


Brannbekjempelse Flytt beholdere fra brannstedet hvis det er mulig uten risiko. Beholdere i nærheten av brann bør flyttes eller kjøles med vann. Særlige farer knyttet til stoffet eller stoffblandingen Karakteristiske farer Produktet er brennbart, men ikke brannfarlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg