fredag 16. oktober 2015

Gratis verdivurdering av antikviteter

Verdivurdering Refinansiering. Er ikke boligen solgt innen 6m betaler du ikke for tiden eiendomsmegleren har brukt. Her er ingen lokketilbud med skjulte vilkår.


Les mer om dine fordeler fra LOfavør her! Linker til gratis vareprøver og gode tilbud.

Kostnadsfri verdivurdering. Du kan også sende oss bilder og en beskrivelse av verket du ønsker å selge på epost, så gjør vi en kostnadsfri vurdering. Kontakt oss også for en gratis og uforpliktende verdivurdering ved salg.


Legg ved bilde, mål, beskrivelse og annen relevant informasjon. Vi samarbeider med Lucidum renholdstjenester og sammen kan vi ta oss av hele prosessen ved dødsbo eller flytting. Få gratis verdivurdering av boligen din. En erfaren eiendomsmegler vil ta en uforpliktet prat med deg.


Gratis verdivurdering får du her!

Antikviteter og eldre møbler. Vi utfører dokumentert oversikt med beskrivelse og foto av antikviteter , bildende kunst og annet innbo. Dette kan gjøres enten før eller etter at en skade oppstår. Vår anbefaling er å være føre var.


Forsikringstakst viser gjenkjøpsverdien av objektet som skal erstattes. Vårt firma har eksistert i mer enn 1år. Det er et litografi etter Astrups tresnitt, og de er ikke signert av Astrup.


Tilsvarende orginalt tresnitt signert Astrup har en verdi på 50. Når du vurderer å flytte, lurer du selvsagt på hva boligen din er verdt i dagens marked. Svaret får du fra en av våre lokalkjente meglere, gratis og helt uforpliktende.


Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig. Ved gjennomføring av avtalt oppdrag vil opplysningene om deg være en del av de dokumenter vi etter forskrift om eiendomsmegling § 3-må arkivere i år. Du kan lese mer om hvordan DNB Eiendom behandler personopplysninger, herunder om dine rettigheter til blant annet innsyn, retting og sletting, i vår personvernerklæring.


Juridisk hjelp for medl. Gir Auksjonshuset verdivurdering på antikviteter og samleobjekter ? Svendsen verdivurderer lørdag 24.

I tillegg har gjenstandene en egenverdi utover bruken og gleden ved å eie dem. Ta kontakt for å avtale visning eller for mere info om produktene. Hos oss finner du et meget godt og variert utvalg av norske bondeantikviteter, ogsÃ¥ mye utover det vi viser pÃ¥ vÃ¥re nett-sider. Skal du selge bolig og lurer på hva den er verdt? Eller kjøpe nytt og lurer på hvor mye du har å rutte med?


Be om en verdivurdering. Vi har alltid et stort utvalg av gullvarer, både hvitt og gult gull, vintage og nye kolleksjoner. Vi har et av distriktets største utvalg av diamanter i forskjellige prisklasser. Vi kan også spesialtilpasse for dine ønsker og behov. Vi tilbyr også brukte kvalitetsur, her kan du få kjøpt annenhånds-ur fra forskjellige kjente merker.


Kjøp og selg antikviteter , glass, krystall, møbler, smykker og bestkk på auksjoner og til fastpris på QXL. Fyll ut skjemaet for å få tilbud på verdivurdering av boligen din. Det kan i flere tilfeller være fornuftig å få en verdivurdering av boligen, for eksempel i forbindelse med salg, refinansiering eller forsikring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg