tirsdag 20. oktober 2015

Rundt speil hay

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Her finner du alle runde speil. Stort sortiment med speilene du vil ha. Vi har noe for en hver smak.


I vårt omfattende utvalg av innredning finner du både kjente og nye merker!

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Moderne, enkelt og vakkert speil som passer inn i hvilket som helst hjem. Rundt speil , Strap, fra HAY. Perfekt til gangen, badet eller soverommet. Rammen er utført i pulverlakkert stål, og speilet henges opp ved hjelp av et silikonbånd som går hele veien rundt.


Innovativ og enkel design, og rett og slett genialt enkelt å henge opp på veggen. HAY rundt speil , 50cm diameter selges. Torget Til salgs Møbler og interiør Dekorasjon og pyntegjenstander Speil.


Runde speil Vårt runde speil LOOX med stemningsfull LED-belysning bak kanten har i løpet av kort tid blitt et av våre mest populære produkter.

HAY konseptet har siden utviklet seg til mye mer enn møbler og har i dag også en stor accessories kolleksjon. Enkelt og rent i designet, og enkelt å montere på veggen. Supertøft rundt speil fra HAY ! Selve rammen på speilet er av pudderlakkert stål (armyfarget), og reimen som går rundt er armyfarget og av silikon. Speil leveres i mange ulike fasonger og former. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe.


I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt. Et speil kan brukes til mye mer enn å bare sjekke at dagens outfit matcher og at håret ser bra. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet.


Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Rask og enkel handel på Ellos.


De fargede speilene egner seg veldig godt som dekorasjonspeil i stuen, gangen, soverommet o. Circum Speil Large Ø 110cm Black, Svart AYTM. Mirror, mirror on the wall. Menu Pepe marmor bordspeil, sort.


HAY - Danish inspired furniture and accessories for modern living.

Skip to Main Content. Enjoy Free Shipping on Orders Over $100. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. Speil er en flott interiørdetalj som skaper lys og rom. I varehusene våre finner du speil til alle rom.


Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Et raskt Pinterest-søk gir masse inspirasjon og bekreftelse på at et rundt speil er prikken over i-en! Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig.


Framed small speil i taupe, fra Muuto. Nydelig speil med dekorativt farget glass og ramme i pulverlakkert stål. Speilet kan henges i både stående og liggende retning, og er et elegant tilbehør til ethvert interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg