torsdag 15. oktober 2015

Betongbord diy

Vi har samlet åtte utrolig fine DIY -prosjekter til deg. En kilos sekk med betong koster bare ett par hundre lapper, og med det har du nok til flere av. Nu är det sålda men jag vill ha nya i annan modell och vi tycker det kluriga är vad man ska använda när man behandlar den efteråt.


Det mörknar gärna för mycket tycker jag. Så har ni en bra lösning så dela gärna med er:) Så roligt också att du också bloggar här:)) Du har så fint och så många bra DIY -projekt som jag gillar!

DIY : Gör ditt eget betongbord (utan att kladda med betong …) Jag grubblade över om jag skulle ha ett soffbord i betong innan jag slog till på vårt Tati , och jag vet att folk gör betongbord själva men eftersom jag verkligen inte är lockad av den tanken så lades hela betongprojektet på is. Kan du bruke treplate, kan du også bruke betongplate. Lag deg en benkeplate, bordplate eller sitteplate på en benk for den del.


Jeg legger ved linker til tidligere innlegg, dersom du ønsker å lese mer om “Prosjekt – betongbord ” “Tuttå” ut på jakt etter forskaling. Betongbord in progress. Forskaling til betongbord.


Prøver i det minste Ha ei fantastisk helg folkens!

Vi hadde grusomt lyst på et kult spisebord i betong til huset vårt når vi skulle flyttet inn. Men store betongbord er ikke bare dyrisk tunge, de er. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse. Oppussingsbloggen del 11: Benkeplate i superbetong!


Innan du börjar: bestäm dig för hur ditt betongbord ska se ut. Ska det vara helgjutet eller vill du hellre gjuta en betongskiva och ställa det på ett par äppellådor? Nedan följer steg-för-steg-guide för att gjuta en betongskiva som ska placeras på äppellådor men principen funkar för alla typer – anpassa bara formen efter tycke och smak.


Finner du ikke bordet du leter etter? Du kan faktisk støpe et selv! Men privatliv på toalettet ken du se langt etter. DIY – betongbord (med hjälp av flytspackel) – IKEA hack! Comments När jag flyttade tillbaka in i min gamla lägenhet så visste jag med en gång att jag behövde göra om och köpa nya möbler för att känna att det var en nystart och att jag inte föll bakåt i det förflutna.


Se hvordan du lager betong og hvordan du kan bruke betong i prosjektene dine. Her er tips til prosjekter i betong: et kjøkkenbor et utebord og fliser. Mine spisevaner innbefatter at underarmene stadig er i kontakt med bordplaten.

Kanskje det er et betongbord som skal til for å lære å spise som folk. DIY och pyssel Nu är egentligen bästa säsongen att börja med att gjuta i betong och det finns hur många idéer som helst som man kan göra. Så här kommer en bildregn med fina projekt till trädgården, vissa tar längre tid än andra. Her kommer et eget innlegg om støping, fikk litt spørsmål om hvordan jeg gikk frem – og tenkte derfor å forklare litt nærmer.


Så, her kommer en liten. Ny DIY -trend tar garnelskere med storm ideer til enkle forandringer med spraymaling nydelige ideer til 17. För er som missade del där jag beskrivit hur vi gjorde när vi göt betongskivan så. Silje Asdøl har laget disse kule lyspæreknaggene i betong.


Skru dem opp på veggen og lag en liten knaggrekke, eller bytt ut håndtak i kommoder eller skap. Gjør-det-selv-betong. Vi leverer skreddersydde produkter i normal betong og fiberbetong til alle typer formål. Våre kunder i hovedsak entrepenører, det offentlige.


Björn Christiernssons ritning visar hur man kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg