torsdag 29. oktober 2015

Spekemat utsalg

I vår varebeholdning finner du et variert utvalg av norskprodusert spekemat med høy kvalitet. Vi importerer også et utvalg av den kjente og populære spanske spekematen, som serranoskinke og salami. TIK SpekeMat AS søker etter dyktige selgere til vårt spekemat. Kirkenes Handelspark.


Spekemat utsalg

Vi følger senterets åpningstider og våre ansatte går på. Dine arbeidsoppgaver: - Direkte salg fra vår salgsstand. Pakking av gaveløsninger som selges på vår stand.


Vi bruker cookies for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Velkommen til en smak av Norge og norsk matkultur i Tordenskioldsgt. Fenaknoken ønsker å være en smeltedigel for norsk matkultur. Oppbevaring av spekemat Pølsenes lagringskvalitet er meget god.


Spekemat utsalg

Ved ønske om lengre oppbevaring anbefaler vi frysing. Ved frysing vil pølsene holde seg fine over et helt år! Pølsene bør ikke oppbevares i plast etter åpning.


Spekemat er en kjenning i de fleste norske husstander og har lang tradisjon. Spekepakken er en fin måte å få god spekemat rett hjem eller som en flott gave. Produktene har god holdbarhet og er smakfulle.


Gourmetkurven har smakfulle matgaver med spekemat fra Smedstuen Går hjemmelagd gelé og syltetøy, eplemost, sjokolade, kaffe og krydder. Gjennom flere besøk hos ulike spekematleverandører, har vi komponert forskjellige esker fylt med spekemat av høy kvalitet. Vi har også mange års erfaring innen storhusholdning. Svindland AS en velrenommert og prisbelønt produsent av kjøtt og spekemat i over 1år. For oss er spekemat stor matkunst!


Taga spekemat finner du i mange butikker. Pris NOK 64inkl. I denne kassen har vi samlet alle våre spekematfavoritter til en rabattert pris. Kombinerer du denne esken med vår. Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen.


En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje. Mat Tradisjon holder sitt utsalg på Fisketorget i Bergen og selger kortreis mat produsert av lokale produsenter rundt i Norge. Det har en sjarmerende beliggenhet midt i hjerte av byen mellom vestlandske fjorder og de syv fjell. Velg blant favoritter som rødvinspølse, elgpølse og baconpølse i vår nettbutikk med spekepølser.


Brødrene Lundal er en nisjebedrift som satser på en allsidig produksjon av kjøttvarer, pålegg og spekemat for storhusholdning, restaurant og daglivare. Videre driver vi utsalg av fersvarer i Haraldsgata, ved rådhusplassen i Haugesund og i Spar-butikken i Lundal-bygget på Frakkagjed i Tysvær kommune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg