mandag 12. oktober 2015

Lekekjøkken til barn

Stort utvalg i lekekjøkken og leke- mat. Rask levering - Kjøp her! Sprell har et fantastisk utvalg av leker og barneromsinteriør. Fargerikt tesett i tre. Barna utvikler ferdigheter med lek.

Utforsk våre lekekjøkken til barn her. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett.


Et lekekjøkken er en kjempefin gave til et barn , og kan selvsagt deles med både venner og søsken. Når du har bestemt deg for å investere i et lekekjøkken til barna dine, bør du først og fremst vurdere om du vil ha et lekekjøkken i tre eller plast. I Jollyrooms utvalg finner du lekekjøkken i både tre og lekekjøkken i plast, og.


Barn elsker rollelek, og for mange er den ultimate leken et lekekjøkken i tre med forskjellig tilbehør som man også finner på foreldrenes kjøkken.

La barnet utfolde seg på kjøkkenet, i trygge omgivelser, og la dem diske opp med spennende retter til venner og familie. Med DUKTIG lekekjøkken kan barnet ditt koke og steke, akkurat som mesterkokkene på TV. Det følger med en kran og en oppvaskkum, en koketopp med batteridrevne dioder, og kjøkkenskap til å oppbevare praktiske kjøkkenredskaper. Justerbare ben gjør at kjøkkenet kan vokse sammen med kokken.


Muligheten for å ape eller mamma og pappa i daglige aktiviteter er en kjempegod måte å lære på. Lekekjøkken er en hit blandt nesten alle barn. Vi har et stort utvalg av Juliana drivhus i vårt sortiment. Om barna går rundt med et ønske om å lage mat så har Extra Leker et stort utvalg kjøkken relaterte leker som lar barna bruke fantasien og kreativiteten til det fulle!


Togserien fra IKEA er perfekt for barn som liker at ting beveger seg. Barn elsker å stå foran lekekjøkkenet og spille rollespill med andre barn eller voksne. Treskinnene kan settes sammen (og passer også til de fleste andre togsett), og både biler og tog kan kombineres på ulike måter.


Med en klassisk Brio komfyr kan ditt barn tilbringe mange morsomme stunder blant kjeler, kasseroller og kaffekanner og samtidig bli en profesjonell kokk på null tid! Vi anser at det skal være morsomt og enkelt å handle lekekjøkken. Fra krybbe til juniorseng, fra bokhylle til klesskap. Det er kanskje stoler, krakker eller bord som mangler?


Et sted ditt barn kan sitte og pusle i fred og ro.

Her finnes det også matstoler for de aller minste, fargerike tepper og senger formet som ditt barns favorittkarakter. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Her kan barn lage middag med store kjeler eller stekepanne.


Ovnen har to roterende knotter som gjør at den lille kokken kan justere temperaturen. På den øverste hyllen finner man monterte knagger for kjøkkenredskaper. Med hyller er det stor plass til å lagre annet kjøkkenutstyr. Nå er det tid for å sette på ovnen og lage et festmåltid for alle vennene i barnehagen. Et flott lekekjøkken som lever opp til barnehagens høye krav.


Med mange ulike funksjoner som platetopp med plater, ovn, bevegelige brytere med tydelige graderinger, dører til å åpne, oppvaskkum samt god oppbevaringsplass i overskap. Lekeakademiet har et kjempe utvalg av instrumenter til barn. Alle musikkinstrumentene er i god kvalitet og i fin størrelse til barn. Vårt utvalg består bl. Det er fine ting som også kommer til å pynte opp i en kurv hjemme.


Flott grillhanske og gryteklapp til den lille kokken på kjøkkenet i lekker farge og print. Perfekt for den lille til å leke med ved siden av mor eller far når man lager mat. La den lille få en liten kasserolle eller noe annet og leke med så kan man jobbe sammen på kjøkkenet.


Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg