tirsdag 6. oktober 2015

Lampe barnerom

Bambilampe, fluesopp, kanin mm. Kjøp kvalitet hos Sprell - Rask levering! Sprell har et fantastisk utvalg av barneromsinteriør. Se utvalget av belysning til hjemmet.


Kjøp lampe til barnerommet på NetOnNet!

Vi har både taklamper, bordlamper og nattlamper til barnerommet. Alle lamper vi anbefaler for barn gjennomgår grundige tester så de er ekstra trygge. Belysning til barnerom. Det er ingen grunn til at en barnelampe skal være en kjedelig ting.


I stedet for en klassisk lampe på barnerommet, hvorfor ikke heller sette fantasien løs med lamper i alle mulige farger og fasonger? Et eksempel: Et gjennomsnittlig barnerom med nok plass til lek og avslapping er på ca. Det betyr at du trenger en taklampe med lyskilder a 7lumen eller en taklampe med lyskilder a 4lumen for et gjennomsnittlig stort barnerom.


Designlamper til barn blir mer og mer utbredt, og det er derfor også et stort utvalg av designlamper, som vil pynte like så mye på et barnerom , som i stuen.

Follow me lampen fra Marset, er en morsom og annerledes lampe , som man kan ta med seg rundt, den har dimmer og kan derfor også være en god lampe på nattbordet. En fin løsning kan være å kjøpe begge deler. En stilsikker vegglampe eller taklampe til barnerommet, og en mer morsom og småskrullete variant til barna. Eller så kan man kombinere begge preferansene i ett og samme produkt, for eksempel med en lekker bokstavformet lampe ! Velg gjerne en LED-pære i lampen på barnerommet, disse pærene har meget lav varmeutvikling og er derfor godt egnet i lampene til barna. Hovedkontor LampeMagasinet AS.


Mr Maria Lampe Miffy Hvit er en stor og søt lampe med motiv av den bedårende kaninen Miffy som passer perfekt inn i barnerommet. Denne Miffylampen er like fin med og uten lys. Dimmer på lampen slik at den også fungerer som en nattlampe. På skrivebordet trenger du også en lampe , spesielt til eldre barn som skal gjøre lekser.


Det finnes mange varianter. Enten velger du en tradisjonell skrivebordlampe eller en bordlampe – begge variantene kommer i en rekke modeller og med mange forskjellige mønster og motiv. Fastmontert: Lamper på barnerom bør være skrudd fast, i hvert fall hos de minste barna. Da forhindrer du at lamper blir med under dyna for å lese eller ligger veltet inntil en brennbar overflate. LED: Velg lamper med LED-lyspærer på barnerom.


There are no blog posts yet. Men funksjonene skal ikke gå på kompromiss av utseende og design.

Hos oss finner du lamper og belysning i lekkert design, som passer til ulike stiler og størrelser på rommet du skal ha lampen i. Hos IKEA finner du lamper og annen belysning både på nett og i varehus. Slipp fantasien løs med lamper i ulike farger og fasonger. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn Taklampe Til Barnerom.


Her kan barna leve seg inn i fantasien ved å ha disse lampene med morsomme dyremotiver, og figurer fra kjente barnebøker og -filmer. Vegglamper til barnerom. Barna vil også føle en trygghet ved å gi navn på ting, så hvorfor ikke en lampe med dyr? Disse lampene er ideelle til å montere over et skrivebord eller et bidrag til allmenn. Supersøt lampe , blå sky, fra A little lovely company.


Siden det er LED lys i den, blir den aldri varm, og den er derfor trygg å bruke på barnerom. Den gir et mykt lys når den slås på. Lampen kommer med timerfunksjon, og er perfekt som nattlampe!


Her finner du vårt utvalg av lamper til baby og barnerom. På tide å friske opp med litt ny belysning på barnerommet? Vi har lekre vegglamper, både klassiske og stilrene og mer morsomme og barnevennlige varianter! En annen populær lampe på barnerommet er Eos fra Vita. Fjærlampen, som mange kaller den, er en flott og fluffy lampe , som absolutt passer inn mange steder i hjemmet, men spesielt på barnerommet.


Vi tilbyr et variert utvalg av populære nattlamper i en rekke forskjellige farger og former. Vårt mål er å kunne tilby rimelige produkter for alle smaker og aldre, og nattlampene er like fine tent som slukket. Dette er stedet for deg som vil gi barna dine det aller beste! Vi i Minikids tilbyr kvalitetsprodukter til baby og barn på nett.


Vi er ikke bare en barnebutikk eller en babybutikk, men også et sted der du kan finne inspirasjon når du skal innrede et babyrom eller er på utkikk etter interiør til barnerom. Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus. Med en lampe kan du raskt gi et rom en ny stil og med godt lys blir aktiviteter som strikking, lesing og matlaging enklere. For at du skal finne den perfekte lampen tilbyr vi et bredt utvalg lamper, fra taklamper og gulvlamper, til barneromslamper og dekorbelysning.


Taklamper kommer i mange størrelser og former, og kan ha forskjellige funksjoner i et rom. Taklamper er for mange den viktigste lampen i et rom, mange ønsker et blikkfang som setter den rette stemningen i rommet. Andre ønsker en diskret taklampe som gir god generell belysning som kan komplementeres med andre lamper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg