onsdag 21. oktober 2015

Filleryer home and cottage

Filleryer home and cottage

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjøp tepper med valgfrie mål. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål.


Hos oss finner du tepper til alle gulv. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Ja, vi vet det kun er januar, og når man ser ut av vinduet innser man at det ennå er lenge til snøen smelter og våren blomstrer fram.


Dette gir garnet både stabilitet og ekstra styrke. Velg heklenål, pinner og fasthet etter bruksområde og hva du skal lage. Tips til borddekkingen. Butikkene på Østlandet er eid av kjeden, mens butikkene i resten av landet bygger på en franchisemodell. Filleryer og små gulvtepper til hjemmet.


I vårt store utvalg finner du små tepper som passer til alle husets rom. Vi har rektangulære entretepper som passer perfekt til gangen og små runde, dekorative tepper du kan bruke som en del av innredningen. Tenk deg en kombinasjon av de hyggeligste ”interiørboutiquene” du kjenner, og et sted med et utsøkt utvalg møbler i. Sammenlign alle Møbler rabattene og spar penger!


Er du på jakt etter et lite gulvteppe til kjøkkenet eller inngangspartiet? For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Vi er utrolig stolte av både butikker, våre varer og ikke minst folkene vi har med på laget. Nå har vi funnet frem en haug med varer som vi selger til skikkelig gode jubileumspriser.


Soverommet skal være et lunt og koselig oppholdssted. Christine har bakgrunn som interiørdesigner og reiser mye rundt i verden, møter designere og produsenter og lager nye sengetøyskolleksjoner for oss. Legg til et nydelig sortiment av boligtekstil, tepper og tapeter, og plasser alt i en romslig, men allikevel frodig og hyggelig butikk. Et sted å gå på oppdagelsesferd. Skriv inn Web Referansen fra din ordrebekreftelse for å gå videre Referansen er et tall med siffer.


Benytt deg av vårt store teppeutvalg. Besøk Home and Cottage interiørbutikk på Sirkus Shopping. Gratis parkering de første timene. Du finner rundt 1butikker, samt lekepark, restauranter, kaffebar, helse- og servicefasiliteter samlet på et sted. Ta med familie og venner og besøk Home and Cottage møbelbutikk på Sirkus Shopping.


Filleryer home and cottage

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Ellers, håper jeg alt står bra til med deg :) Klem fra meg. De reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importeres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg