tirsdag 27. oktober 2015

Annekset interiør geilo

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Vår nettside bruker cookies for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt hvis du godtar dette. In addition, the annex leads to most leading brands in curtain and upholstery fabrics. Depth painting is also sold here and Trine Sommerfelt Simonsen has good knowledge of decorative painting and painting. Her selges det også dekormaling og Trine Sommerfelt Simonsen har gode kunnskaper innen dekormaling og maletekniker.


Vi leverer møbler fra en rekke møbelprodusenter i inn og utland. I foretningen finner du prøver på de mest populære modellene. Det vi ikke har på lager kan vi. FRI FRAKT PÅ ORDRER OVER KR.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kyrkjevegen Geilo Sammenlign Overvåk Finn lignende. Send firmaprofil til e-post.


Firmaet ble opprettet av Jiri Svejkovsky, som opprinnelig er fra Praha. Der drev han sitt eget møbelsnekkeri med ansatte, og hadde en stor og krevende kundekrets. Annekset interiør AS fra , Buskerud. Da fikk de mulighet til å åpne klesbutikken Samsara på Geilo.


Deres mål er, at du som kunde skal føle deg velkommen og hjulpet til enhver tid. Super bilferie i Geilo med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Hotell med sentral beliggenhet. Skosenteret Fagernes sin skobutikk på nett. Vi har stort utvalg og yter god service. Sko for hele familien, til enhver anledning!


I tillegg fører vi de fleste ledende merker innen gardin og møbelstoffer. Interiør Vil du ha noe nytt til hjemmet eller hytta finner du garantert noe som frister på Geilo. Det er mange butikker å velge mellom enten du er på jakt etter den perfekte sofaen eller en koselig lysestake. Kjøpesentre på Geilo På Geilo finner du flere hyggelige kjøpesentre hvor du får tak i det meste. På Amok kan vi tilby et bredt spekter av møbler fra både norske og internasjonale leverandører.


For at vi skal kunne selge hytter i utsøkt kvalitet er vi avhengig av å ha gode samarbeidspartnere som leverer kvalitetsprodukter og som utvikler seg i tråd med at markedet endrer seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg