torsdag 22. oktober 2015

Ergonomisk tastatur

Enten du er gamer, shopper eller nettavisleser, vi har ergonomisk mus til deg! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Myk og ergonomisk håndledsstøtte, passer til Balance Keyboard.


Ergonomisk tastatur

Ved å bruke vår nettside godkjenner du dette. Hos oss, finner du din nye trådløse mus og tastatur. Ergonomiske mus og tastatur vil derimot gjøre arbeidet til en lek, ettersom de er så behagelige i bruk. Det har også et LCD-display som gir statusinformasjon, som batteristatus og Caps Lock.


Musen har scrollehjul med flere funksjoner. Et ergonomisk tastatur forbedrer de fysiske forhold for dig, når du arbejder længe ved din computer eller spiller spil i flere timer af gangen. Vi har derfor naturligvis et stort udvalg fra de dygtigste producenter i branchen. Rollermouse Re:d ble rett og slett enda et par hakk mer ergonomisk riktig, og langt mer behagelig i bruk.


Vi anbefaler alltid å ha tastatur og muserstatter et stykke inn på skrivebordet, slik at underarmene får hvile på bordplaten, i tillegg til å ha så rett vinkel i albuen som mulig. Prøv gratis i dage, og mærk på egen krop om det virker, inden du køber. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Stort rekkevidde og god batteritid! Logitech Trackball M5Trådløs. Et dårlig designet tastatur eller en ikke- ergonomisk mus gjør det ikke bare vanskeligere å jobbe, men kan også gjøre at fingrene, hendene og håndleddene utmattes. Kompakt og ergonomisk tastatur med behagelige taster.


Ergonomisk tastatur

Med tastaturet SpaceSaver sin lave overgang fra bordplate til tastaturet , unngår du unødvendig vinkling av håndledd og spenninger i underarm. Tastene er svært behagelige og lager lite støy. For mange er tastaturet det meste benyttede arbeidsverktøyet i løpet av en arbeidshverdag og valg av type får derfor stor betydning.


Hvilken type som passer best er avhengig av personen som skal bruke det og hva det skal brukes til. Ta med deg tastaturet ditt i vesken uten at det tar opp all plassen. Bransjeledende ergonomisk design Med tanke på hvor mye tid du tilbringer med hendene på et tastatur , kan en investering i det nyeste tilskuddet i Microsofts populære serie med ergonomiske tastaturer lønne seg i form av bedre komfort.


Ergonomisk tastatur

Trenger du et kompakt tastatur , samler du det magnetisk i ett trinn. Regjeringen legger ned kriseinfo-portal. Bestill Online i dag og få rask levering. Søk etter ergonomisk tastatur på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på ergonomisk tastatur fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Ergonomisk utstyr Søket ga ikke noe resultat. Prøv igjen med færre eller kortere søkeord. Ergonomi - Ergonomisk mus og tastatur til PC finner du i vår nettbutikk.


Ergonomisk tastatur

Bli den første til å omtale “ Ergonomisk tastatur , hvit” Click here to cancel reply. Tastatur - og Musekabler Tastatur. Til tross for sitt kompakte design har tastaturet den samme funksjonaliteten som et full-size- tastatur med snarvei- og mediataster samt numeriske taster.


I tillegg har tastaturet et ergonomisk design med justerbar vinkelfunksjon, så du kan justere det slik du ønsker. Med en vanlig mus blir du tvunget til å vri underarmen, noe som kan føre til plager. Vi på Kontorpluss har mange valgmuligheter av ergonomisk mus.


Du kan velge mellom joystick varianter, vertikale mus eller Mousetrapper og Rollermouse som du legger foran tastaturet for å få en normal arbeidsstilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg