torsdag 22. oktober 2015

Veggklokker jysk

Veggklokker i flott moderne design. Flere materialer som stål, glass og tre. Knagger, knaggrekker, skohyller m. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Du betaler for varene når du bestiller på JYSK. Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr.


Leker med faktum, kjøkken er kritisk del av bolig. Et hjem er ikke helt komplett uten en veggklokke! Her finner du et stort utvalg av veggklokker , både med romerske tall og moderne, i mange ulike design.


Hvilken passer best inn i ditt hjem? Et gammelt klassisk design, eller et mer vågalt og moderne? Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Uansett hva slags oppbevaringsløsning du har behov for, finner du det hos JYSK. Vårt designteam har utviklet en serie tidsriktige “must have”- veggklokker. Bli inspirert online og la tiden bestemme hvilken klokke du skal velge.


Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere! Et veggur er en detalj som enkelt kan stilsette rommet. Ved å velge et design på klokken som synes litt ekstra eller smelter inn i det øvrige interiøret kan du påvirke hvordan andre skal oppfatte atmosfæren i rommet. Vi har et stort utvalg av moderne og tradisjonelle, store og små veggklokker og bordklokker. Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret?


Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen? Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker. Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet.


Velg blant vårt brede sortiment fra dekorelementer her. The document has moved here. Fri frakt over 4NOK Åpent kjøp i dager. Få bedre kontroll med en flott veggklokke eller bordklokke fra JYSK.


Clokk Couture veggklokke – roségull-hvit – House Doctor. KitchenTime selger klokker fra kjente varemerker! Bygg en klokke på veggen. Med urverk og selvklebende tall. Batteri: x AA V (medfølger ikke).


Med Ora klokke hengende på veggen, kan du nyte den måten de konvekse tallene kastet diskret skygger langs kanten av sirkelen. Kontrasten mellom det keramiske materialet og perspex at hendene er laget av gir en moderne edge til den enkle veggur. Velg en butikk fra menyen, klikk på butikken på kartet eller søk butikknavn eller fylke for å finne informasjon om din Europris-butikk. Det er ulike åpningstider.


Interiør til hjemmet. Bohus har er stort utvalg av interiør. Få inspirasjon hos Bohus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg