onsdag 14. oktober 2015

Skjerf 2016

Fri levering til Norge! Stort utvalg av herreklær. Shop dine favoritter hos Ellos nå! Skjønt og deilig på stranden.


Du finner strikkede skjerf i ull, cashmir skjerf og sjal i sesongens farger, print og mønster.

Ta den lange enden og snurr rundt halsen én gang (derav The Once Around). Har du et langt skjerf , eller det er kaldt kan du snurre det rundt halsen en gang til. Endene skal ikke være like lange. Ferdig strikket skjerf kan leveres til ditt nærmeste Kirkens Bymisjon kontor.


Noen steder er det andre lokale aktører som organiserer strikkdugnad som også tar imot skjerf. Juleaksjonen Gled en som gruer seg til jul. Dette skal skjerfene brukes til.

Vi får inn nyheter flere ganger i måneden, og har trendy vesker og accessories til alle anledninger. Hos oss finner du blant annet skinnvesker i alle størrelser, weekendbag, selskapsvesker og ryggsekker. Vi har skjerf til både hverdag og fest. En tilfeldig skjerf -jakt i Molde sentrum viser at det er mye å velge i, både når det gjelder pris og kvalitet. Også halsen, som finnes i ulike fasonger, er fortsatt en sterk trend.


Skjerf for han og henne. Vi leverer før jul Åpent kjøp til og med 24. Beskrivelse av fargene: Figs er lik aubergine. Purple, lillafarge med litt grå-sting. Holzweiler er spesielt kjent for sine trendy skjerf i ull.


Blue moon, klar kald blå. Antracite er en mørk grå. Statue, en lysere grå. Man må minst ha to skjerf hengende i gangen. Cashmira-produkter selges kun i nettbutikken.


Kolleksjonen består av lekne baseplagg, og selvfølgelig fantastiske skjerf som harr blitt en favoritt hos mange.

Buy Becksöndergaard accessories, bags and scarves online Fast delivery Free delivery from euro See our full selection online Join our newsletter. Det gir gunstige priser! Et skjerf er ikke bare et skjerf. Nå er plagget sett på som et fasjonabelt tilbehør.


Ikke bare pimper det opp høstkåpen, men det er faktisk alt du trenger for å bli trendy. Knutedilla Og det er faktisk mulig å fornye seg uten å investere i et eneste nytt skjerf. I forbindelse med Kirkens Bymisjons oransje- skjerf kampanje spurte Tusenideer.


En forespørsel jeg vanskelig kunne takke nei til. Selv om kirkens bymisjon har en oppskrift på skjerfene, fikk vi frie hender til å utforme våre egne skjerf. Så følger oppskrifter på sjal og skjerf med varierte mønstre. De har forskjellig vanskelighetsgrad og kan brukes ved mange slags anledninger. Her er både ensfargede sjal, og sjal i flere farger - med og uten hulldekor og border.


Noen er strikket i varm og myk ull, for å lune skuldre og nakke. I tillegg til å være en gave til noen som fryser, skal skjerfene minne om at det lever mange mennesker i byen som ikke gleder seg til jul. Kirkens Bymisjon mottar plutselig poser med oransje skjerf i posten, i tillegg til skjerf som strikkes av Kirkens Bymisjons frivillige, ansatte, gjester og brukere.


Og det som alltid er like inspirerende hvert år, er når jeg ser folk på gaten som har knytt skjerfene sine på så utrolig kreative måter. Lyst å strikke skjerf eller sjal men trenger en god oppskrift for å komme i gang? Kanksje er du bare ut etter inspirasjon for nye arbeider?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg