onsdag 14. oktober 2015

Festbord konfirmasjon

Ellers går det an å kjøpe billig stoff på f. Det trenger ikke å være beregnet til bruk på festbord – du kan egentlig kjøpe hva som helst, bare det er litt stødig. Etterpå kan du bruke det til andre ting, eller evt. FESTBORD (Av redaktøren) BORDDEKKING.


Tradisjonelt dekkes et festbord med hvit duk, hvite tøyservietter og hvite stearinlys. I dag brukes gjerne flere farger sammen.

Konfirmasjon er en festdag det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av bordpyntingen. Vi gir deg råd og tips til hvordan du kan pynte et blomstrende konfirmasjonsbord. Konfirmasjonen er et overgangsritual fra barn til voksen, og en dag der konfirmanten skal få lov til å være midtpunkt for oppmerksomheten.


Bordet er dekket i sarte blå, grønne og turkise nyanser iblandet en sterkere turkis. På hver kuvert har jeg plassert bordkortet i en miniorkidé i et vinglass – en hyggelig liten gave. Her får du inspirasjon og gode tips til hvordan du kan pynte et vakkert festbord. Pin it Rund borddekorasjon i blått er perfekt til konfirmasjon eller barnedåp.


Et festbord er jo selvfølgelig svært forskjellig om man skal holde en bursdag eller planlegger pynt til konfirmasjon eller bryllup, men elementene man bruker er jo det samme. Kjempefine blå kors for til dekorere flotte festbord til konfirmasjon og dåp.

En pose er nok til ca bord for pers. Sizoweb Mørk Lilla meter. For deg som skal arrangere konfirmasjon ! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger.


Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen! Tanken på å pynte bord selv til en konfirmasjon kan være skremmende for mange, men om en deler det opp i mange små oppgaver er dette noe alle kan få til. Et mye større utvalg av bordpynt til konfirmasjon selges i vår Selskapsshop! Klikk på bildene for å se større versjon. Her er et lite utvalg av innen.


Når du skal dekke et fint høstbord kan grønnsaker i deilige høstfarger brukes som tema for borddekkingen. Jeg synes det kan være morsomt å tenke tema når jeg dekker festbord. På denne borddekkingen tok jeg utgangspunkt i høstens fargerike grønnsaker og brukte dem som tema for bordet. Festbord i hvitt og grått Publisert 19.


Dette festbordet ble dekket til 17. Sanger hører med i konfirmasjon for å få den gode stemningen. Det beste er å få laget en personlig sang som du enten skriver selv eller får hjelp med. På samme måte som ved forberedelser ved taler, samler du ideer ved å notere etter hvert som de dukker opp, skriv ned stikkor en setning eller en humoristisk episode. Konfirmasjons- og festbord Jeg hjelper dere med alt dere trenger for dekke og pynte et vakkert og personlig festbord.


Sammen finner vi de riktige fargene og blomstene, samt de små eller store detaljene som er med på å gi bordet det uttrykket og den stemningen dere ønsker dere.

For noen er det markeringen av at man går inn i de voksnes rekker, for andre er det en bekreftelse på sin tro. Det er en dag som feires sammen med familie og de nærmeste, med mat, kaker, gaver og taler. Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon ! Noen ganger er et skikkelig koldtbord på sin plass til festen, enten det er vennefest, høytider, konfirmasjon eller andre festlige lag.


På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger Det som er så fint med koldtbord er at gjestene kan forsyne seg med akkurat det de ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg