torsdag 8. oktober 2015

Utepotter hageland

Vi gir deg gode gartnerråd og veiledning slik at du lykkes med dine blomster og planter. Finn ditt nærmeste hagesenter her! Mange nydelige terracottakrukker. I vårt store sortiment finner du alle slags blomsterpotter. Dekorative pyntepotter eller ordinære vinduspotter, små og store - til alle typer blomster.


Hvert hagesenter forvandles til Julelan en stemningsfull butikk med alt du kan tenke deg av adventsgleder. Hageland forvandles til Juleland! Hos oss finner du landets største utvalg av kunstige juletrær, som både ser ekte ut og skaper den rette stemningen.


Gjennom år har vi formidlet buketter,dekorasjoner, brudebinderi –og sorgbinderi. I hagesenteret finner du egenproduserte sommerblomster. Vi har også roser,stauder, busker og trær. VI UTFØRER HAGEARBEID Finn et produkt SESONGSLUTT Vi vil takke alle kunder, gamle som nye.


Nå har vi fått inn mange nye flotte utepotter for sommersesongen. Du kan velge mellom stilige blomsterpotter i plast, keramikk og kurver. Pottene finnes i mange forskjellige former og fasonger. Så nå har du mulighet til å få det ekstra fint på terrassen med frodige krukker. Utepotter Blomsterpotter laget for å stå utendørs!


For å gjøre det lettere for deg å stelle plantene, har vi laget dreneringshull i pottene, alternativt gjort det mulig å bore hull i dem. Med skåler og pottetraller kan du beskytte underlaget mot fukt. Her finner du artikler om utepotter til inspirasjon fra Mester Grønn.


På disse sidene har vi listet vår utvalg av utendørs blomsterpotter og diverse blomsterkrukker. Europris - mer til overs! Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. VI ER DITT LOKALE GARTNERI – VÅRT FOKUS ER PRIS, KVALITET OG SERVICE.


Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i. Håndbukett kr 19 g. Svært Store blomsterurner ute YE-– 6x 6~ kilde: takreparasjon. Skap en grønn oase med vakre blomsterpotter. Grønne planter og vakre blomster tilfører uteområdet en ny dimensjon. Hos JYSK finner du blomsterpotter i. Da åpner vi JULEBUTIKKEN med alt som følger med til jul. Julepynt, kunstige og ekte juletrær, juletrepynt, nisser og julebyer.


Plantasjen har alt for livet med planter - fra blomster, potteplanter og alt du trenger for å dyrke selv, til jor gjødsel, hage og hagemøbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg