mandag 5. juni 2017

Doktor mcstuffins norsk

Doktor mcstuffins norsk

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Doc drømmer om å bli lege og for å øve seg så reparerer hun ødelagte leker ved hjelp av sine leketøy venner! Hun har også et magisk stetoskop og med dette gjør hun de utroligste ting! Herfra sender vi alle våre bestillinger.


Lik vår offisielle Disney Junior. Doc McStuffins er kjent fra TV, og har sin egen animasjonsserie. Med god hjelp av lekene Lambie, Hallie og Stuffy er det få ting som ikke kan fikses på legekontoret til McStuffin. Doktorens bestemor har en helt spesiell gave til henne: en lekesendere! Stanley har ikke bare skadet armen, men har også fått hjertet sitt knust.


Denne magiske dingsen kan transportere doktor McStuffins og lekene hennes til et. Doktoren undersøker den slemme løven Stanley og finner ut hvorfor den er slem. Han er bråkete, men vennlig og elsker å bade sammen med de andre badelekene.


Doktor mcstuffins norsk

Når de oppdager at Stanley er kommet bort, og at det er et barn som leter etter ham, forstår doktoren og lekene at det er derfor løven har fått hjertet sitt knust. AS er en 1 norsk nettbutikk med lager i Sarpsborg. I de ulike episodene er det ulike vansker som tas opp, både fysiske og psykiske. Episodene har en tydelig moral.


Hun har nemlig et magisk stetoskop som gjør at lekene hennes blir levende! Supersøtt kostyme til en stor McStuffins -fan som kan uttrykket Vennskap er den beste medisin. Lekene får nytt liv og barna blir kjempeglade.


Doktor mcstuffins norsk

Sammenlign tilbud på Doc mcstuffins doktorvogn i kategorien Leker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Leker ved hjelp av vår tjeneste. I kostymet inngår legefrakk, trøye, skjørt, leggings og hårbånd. Den søte lille doktoren kommer til unnsetning når lekene er syke og gjør de friske dem ved hjelp av sine medhjelpere, kosedyrene.


Flipp gir deg tilgang til over av Norges største og beste blader og tegneserier! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Serien handler om seks år gamle Dottie Doc McStuffins , som vil å bli lege når hun blir stor. Dukken kan si åtte forskjellige fraser og synge når barnet gir den et lett trykk på magen.


Doktor mcstuffins norsk

Doctor McStuffins har på seg en hvit legefrakk med stetoskop rundt halsen og et par prikkete leggings med matchende sko. Dine bamser og leker har aldri sett mer fram til å komme til legen enn de gjør nå! Disney Studio skutt av sin serie, som ungene likte historien og positive. Cinematic produktet viste seg helt i ånden av studioet, som er kjent for den høye kvaliteten på sine kreasjoner. Nå har det blitt mulig å spille spillet Doctor Plush, delta i livet til en jente som bryr seg om leker, gjenopprette sin ytre skjønnhet og helse.


Doktor i seg selv er ikke en akademisk grad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg