tirsdag 27. juni 2017

Lego city sykehus

Lego city sykehus

Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Finn laveste nettpris her. Ta på deg legefrakken, og gjør deg klar til legevisitten på sykehuset. Ta imot byens nyeste innbyggere på fødestuen før du går ned til røntgenrommet for å undersøke en pasient. Sammenlign tilbud fra LEGO.


Se beste pris på LEGO City Sykehus. Les tester og omtaler før du kjøper. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk.


City er LEGOs mest populære byggekonsept og er, som navnet tilsier, et bykonsept. I LEGO City finner barnet alt som det ser i sin hverdag, gjenskapt i ikoniske modeller som oppmuntrer barnet til å skape en by full av action, humor og sjarm. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.


Lego city sykehus

Pass på at din LEGO -by er utstyrt med et sykehus av moderne stil! Sykehuset tre etasjer kan flyttes rundt om du vil. Ambulansen og helikopter, samt minifigurer medfølger! Inneholder minifigurer, flere bygninger og kjøretøy! Anbefalt alder: Fra år.


The details are so good and the playability is endless with my year old niece. I do wish there would be less stickers and more playable pieces that the mini-dolls can interact with. LEGO Friends universet - En verden der den klassiske LEGO byggeopplevelsen kombineres med muligheten til å rollespille hverdagslige situasjoner. Lekesettene tar utgangspunkt i fem bestevenner, hver med sin unike personlighet, som lever i den vakre byen Heartlake, full av søte dyr å passe på, butikker å besøke og hus å bo i. For eksempel kan nevnes LEGO city , der gis en heftig mulighet til å skape en egen by med alle viktige samfunnsfunksjoner representert, som politi, brannmannskap og infrastruktur. Et annet eksempel er LEGO Chima, en utenomjordisk verden med mye morsomt å bruke for fantasifulle barn.


Vi elsker lek og moro, og er hele Norges leketøysbutikk på nett! Vi gir deg lave priser - hver dag - hele året! Settet består av sykehuset , ambulanse, helikopter og har vanlige minifigurer, skjelett og baby. Dette er nytt nå i sommer. LEGO 5-år har leker som passer alle barn.


Et riktig populært segment av dette danske foretaket er Friends LEGO. Vi tilbyr et bredt sortiment innen LEGO City på nett. Play for Free, and Have Fun! Lego City Brannstasjon. The City Hospital is ready to help!


When someone is sick in LEGO City , the staff of the City Hospital jumps into action! Shop our range of LEGO City products at Myer. Buy Now, Collection In-Store Available. I LEGO City er det alltid mye som skjer, og med vårt store utvalg LEGO City sett kan du ta del i hverdagslige og spennende hendelser i byen. Bygg og lek med brannstasjon, politistasjon, jernbane, havn og alt annet som hører byen til.


Stopp traileren, og slipp løs politihunden! Skurken i den mobile fangecellen forsøker å rømme med hjelp fra partneren sin. Fest kjettingen med kroken i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg