torsdag 1. juni 2017

Passepartout størrelser

Passepartout størrelser

Sammenlign pris med oss! STANDARD STØRRELSER PASSEPARTOUTER. Et fint passepartout gjør underverker for bildet ditt. Våre passepartouter er alltid syrefrie og av høy kvalitet. Bla gjennom våre elegante, stilige hvite passepartouts.


En passepartout beskytter plakaten, og gir bilde en vakker hvit ramme som er med på å gi mer direkte fokus på plakaten. Med et målbestilt passepartout får du akkurat det passepartoutet du vil ha til ditt bilde. Tips til bestilling av målbestilt passepartout : 1. Yttermål passepartout Yttermålet på ditt passepartout skal være samme mål som på rammen du skal sette det i, det er altså størrelsen på hele passepartoutet.


Kjøp Canson passepartout. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100.


Passepartout størrelser

Hva er passepartout ? Et passepartout er et lag med syrefri papp man setter bildet inn i for å forsterke effekten av innrammingen. Har du et bilde som ikke er i standard størrelse , kan vårt rammeverksted lage fotorammer i akkurat den størrelsen du trenger. Rammeverkstedet holder til like utenfor Oslo. Her lages spesialrammer for hånd av erfarne rammemakere. I din lokale Elite Foto-butikk kan du se eksempler på alle rammelister.


Hvit og offwhite kartong. Passepartout størrelser på lager. Vi kan også spesialskjære passepartout til din ramme eller ditt bilde. Hvit passepartout 70x100cm Hvit passepartout med hvit kjerne som passer til ramme i størrelsen 70x1cm.


Passepartout størrelser

Den hvite fargen er kritthvit. Kan bare kjøpes sammen med minst en ramme med samme eller større størrelse. Eksklusiv sort ramme med hvit passepartout og sort inneramme.


Klassisk ramme i sort med passepartout. Kommer i flere størrelser. Har du kunstverk i litt uvanlige størrelse kan vi bestille passepartout i spesialmål akkurat så liten eller stor som du trenger.


Passepartout størrelser

Egentlig heter det passe-partoute, men de fleste kaller det passepartout. Du får visse størrelser på bl. Clas Ohlsons nettbutikk.


Men hvis du vil ha skikkelig kvalitet bør du handle det hos en rammemaker. Husk at du også bør ha syrefri tape til å feste bildet me og bakpapp med syrefritt ytterpapir. Ferdigrammer i alle mulige størrelser.


I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo - dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg