fredag 16. juni 2017

Urtepotte ikea

Urtepotte ikea

Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Holder urtene friske i tre uker.


Urtepotte ikea

Urtepottene er selvvannende gjennom en nylontråd plassert under jorden i potten. Denne nylontråden vil da trekke vann opp fra vannpotten når urtene trenger dette. Legg til favorittmerke.


Førpris 39- 27-Kjøp. De fungerer ikke bare som praktiske vanningspotter som holder plantene dine friske og sunne. Eva Solo selvvannende urtepotte mørk gr. Designen gjør dem også til elegante interiørdetaljer.


Urtepotte ikea

For orkidéer og krydderplanter. Det er lett å glemme å vanne plantene hjemme. Skip to the end of the images gallery. Planten plasseres i keramikkpotten som så settes i glassbeholderen.


Så lenge det er vann i glassbeholderen og den medfølgende nylonveken henger ned i vannet, klarer planten seg stort sett selv. Har du sansen for rene, tydelige og luftige linjer med unge trekk? Skulle du ønske at urtene dine levde litt lenger på kjøkkenet? Denne potten er din personlige kjøkkenassistent som vanner urtene ved behov.


Urtepotte ikea

Logg inn for å følge dette. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering. Danmarks ledende designfirma. Av Claus Jensen og Henrik Holbæk.


Urtepotten har et selvvannende system som sørger for å holde urtene friske i flere dager uten vanning. Urtene står på en kapillærduk som frakter vannet fra bunnen av pottet og opp til urtene. Komplett Bedrift Bedrift. Les tester og omtaler før du kjøper.


Vanlig pris: kr 3700. Eva solo Den selvvannende urtepotte gjør det enkelt å alltid kunne ha friske krydderurter på kjøkkenet. Special Price kr 3215. Planten får optimale vekstbetingelser ved hjelp av en nylonveke i bunnen av potten, hvor planten da selv suger opp den mengde vann den trenger for å holde seg frisk og grønn. Søk etter eva solo urtepotte på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på eva solo urtepotte fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Den selvvandende orkidepotte giver optimale vækstbetingelser for orkideen. Ved hjælp af en nylonvæge i bunden af potten suger planten selv den mængde vand op, den skal bruge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg