mandag 19. juni 2017

Innreding av stue

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn Innreding Av Stue.


Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


En stue skal dekke flere funksjoner og behov, noe som kan gjøre den utfordrende å innrede. Her er tipsene du kan bruke i ditt eget hjem for å få et vellykket resultat. For å få en optimal stue burde du lage en god plan før du begynner med innkjøp og innredning. INNREDNING STUE : Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet.


Innreding av stue

Her er sofaen plassert for å gjøre det beste av en utsikt. En lenestol og to gode puffer sørger for at opplevelsen blir luftig. Inspirasjon til innredning av stue.


Det er derfor godt å kunne slappe av på sofaen, og kose seg med familien i en stue som utstråler hjemmets stil og sjarm. Ideer til innredning av stuen : Her er de nyeste trendene Stuen er samlingspunktet i hjemmet ditt. Det er her du og familien samles for å være sammen etter en lang dag. Her kan dere slappe av i sofaen, se en god film og kose dere sammen.


Innredning av stue : Design og utvikling 1ON WEB. Tenk på hvordan sofaer og stolrygger står vendt. Fra hverandre, mot en nydelig utsikt eller mot tv’en.


Legg gjerne til rette for flerbruk, altså tv-titting, boklesing og ikke minst de gode samtaler. Sistnevnte blir det flest av om man plasserer sittemøblene vendt mot hverandre. U-form er altså bedre enn L-form.


Vi leverer komplette interiørløsninger for offentlig og privat sektor. Etter en årrekke i utlandet hadde familien endelig landet i drømmehuset. Med seg hadde de massevis av minner og reisesuvenirer - men manglet ideer til møbler og innredning av den store stuen sin. De ønsket seg en stue som både var hyggelig og praktisk, og som både kan brukes til avslapning, gjester og arbeid.


Mørke farger i stua 04. Vi tør mer og mer når det kommer til farger. Her er noen tips til deg som vil ha mørke farger i stua.


Ikke la deg forføre av flotte og eksklusive designmøbler som er kule, men som ikke passer til din stue og dine behov. Velg heller møbler som kler rommet. TV-en for mange en uunnværlig del av stuen. Samtidig kan en TV være vanskelig til å fungere som en naturlig del av innredningen i stuen. Er du i tvil om drømmefargen vil se bra ut på spisestueveggen din, eller usikker på om stolen du har ønsket deg passer.


Dersom entreen din ikke er rammet inn av fire vegger, men er som en del av stuen , må den matche innredningen i resten av rommet. Selv om entreen ofte er en liten del av hjemmet, finnes det en rekke muligheter til å la den være en stilfull del av stuen. Du kan for eksempel velge en fin benk, eller stol til å sitte på når du skal ha på sko. Så derfor har vi forsøkt å lage en veiledning, en slags belysning- stue -inspirasjon hvor du kan få hjelp til din innredning med lys. Stuen var helt grei, men virket mørk og lite funksjonell.


Innreding av stue

To vinduer, to dører, en radiator og en peis gjorde at det ble lite plass igjen til noe annet. ETTER: En lysere, mer praktisk og personlig stue. Jeg synes stuen er blitt både lekker og hyggelig. Hva likte du best i den nye stuen ? Og fremfor alt personlig. Den nye stuen fremstår mer helhetlig og gjennomtenkt.


Det gir et mer personlig inntrykk. Men velger du mørke vegger og kontrastvegger med for eksempel mønstrede tapet, virker stuen mindre. Et tapet med mønster kan være morsomt og lekkert, men det går fort ut på dato. Fargebruk: Velg en farge du er komfortabel med.


Sammenlign med farger du har i resten av stuen. Vi er i verdenstoppen når det gjelder å pusse opp våre hus og hjem. Du vil finne tips og råd om oppussing og vedlikehold av stue , kjøkken, soverom, bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg