onsdag 7. juni 2017

Kähler lysestager hammershøj

Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Se utvalget produsenter som Royal Copenhagen, Kähler, Rosendahl, Georg Jensen m. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise.


Nordens beste sortiment av Kähler online. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website.

Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Designvaser og lysestager fra Kähler med de karakteristiske Hammershøi-riller. Du kan se alle de andre spændende designs fra Kähler her. Når du tænker Kähler keramik, tænker du sikkert på den berømte og populære stribede Kähler Omaggio vase, som findes i rigtig mange hjem og på mange arbejdspladser over hele Danmark. Udover Omaggio vaser indeholder Kähler Designs sortiment dog også fantastisk flotte lysestager , skåle, julepynt, lyshuse og flere stel.


Kähler Hammershøi Lysestage– køb online på imerco. Kählers smukke Hammershøi lysestage minder om en kinesisk lanterne med sin bløde, runde form. Det er lige før, man kan se for sig, hvordan lysestagens lys breder sig indefra og spreder det hyggelige skær.

Smuk Hammershøi lysestage, der i skarp antracitgrå giver dig elegante kontraster i dit hjem. Lysestagen tager sig flot ud alene, og netop farven gør, at du og dine gæster vil lægge særligt mærke til lysestagen som en flot og enkel detalje på kaffebordet. Kähler har altid været samlingssted for mange af tidens store kunstnere.


Hos CC-Isenkram forhandler vi alt fra Omaggio, Hammershøi, Ursula, Botanica og mange flere. Elegant og nordisk keramik fra Kähler. Find et stort udvalg af Kählers populære produkter her. Tidligere har Omaggio vaser med guld- og sølvstriber opnået noget nær kultstatus blandt danske designinteresserede, ligesom du i dag kan vælge Kähler Omaggio vaser i et smukt, underspillet perlemorslook. Shop Kähler online på Magasin.


Køb det smukke Hammershøi stel hos Imerco. Se vores store udvalg, og find dit favorit stel her. Kähler Originals is all about timeless design for future generations and a tribute to the past, present, and future.


Kähler lysestager - de mest populære serier Du finder et stort udvalg af Kähler lysestager på tværs af kollektionerne, og alle udstråler de det karakteristiske design, der definerer brandet. Dansk design og keramik når det er bedst! Hos BrandAvenue tilbydes du et flot udvalg af Kähler vaser og Kähler lysestager til gode priser.


Hammershøj serien, populære Urbania lyshuse samt de nye Nobili fyrfadsstager. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Hammershøi-serien fra Kähler er elegant og enkel i naturlige nordiske materialer: Keramik, egetræ og glas. De dekorative riller er inspireret af den verdenskendte kunstner Svend Hammershøis værker.


Alle Kählers lysestager følger den keramiske tanke og er glaserede til deres flotte farve. I modsætningen til mange andre serier og produktlinjer fra Kähler , så har lysestagerne forskellige designere og heraf kommer den brede variation i udtryk. Du kan derfor finde en eller flere lysestager der opfylder netop dine ønsker.


Vores udvalg: Køb Kähler vaser på tilbud! Kähler elementer har du ligeledes mulighed for at købe julepynt og interiør til den traditionsbetonede måned med atypiske julekugler og lysesteger i det populære Omaggio design. Den kendte Hammershøi serie er udviklet i samarbejde med designeren Hans-Christian Bauer, og er opkaldt efter kunstneren Svend Hammershøi, som var den kunstner og maler der har været ansat hos Kähler i længest tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg